25n
25N
25N

Massamagrell ha iniciat una campanya institucional de neteja de solars

Massamagrell ha iniciat una campanya institucional de neteja de solars
01/06/2020 -

L’Ajuntament de Massamagrell ha iniciat una campanya institucional de neteja de solars en sòl urbà consistent en l’enviament de més de 200 cartes dirigides a les persones propietàries dels solars allotjats en sòl urbà de Massamagrell en les quals es fixa un termini màxim de 15 dies per a l’adequació d’aquests per part dels seus propietaris. Dins de 15 dies, aquestes adequacions seran acarades per personal tècnic dels Serveis Municipals de Massamagrell. De la mateixa manera, els solars de titularitat pública ja estan sent netejats per personal dels Serveis Municipals.

A més, les línies ferroviàries en sòl urbà del municipi han sigut netejades i adequades per part del personal tècnic de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) a instàncies de l’Ajuntament de Massamagrell, que va realitzar la sol·licitud d’aquestes accions per escrit, asseguren fonts municipals.

En paraules del regidor de Serveis Municipals, Damián Crespo: “Aquesta campanya era absolutament necessària, trobant-nos ja en el període de desescalada després de dos mesos de confinament estricte, és la nostra responsabilitat mantenir Massamagrell net, així com els seus solars i les vies ferroviàries”.

Per part seua, l’alcalde de la localitat, Paco Gómez, va destacar que “L’Ajuntament posarà, com cada any, tots els mitjans dels quals disposa al servei d’una correcta neteja i adequació dels solars de titularitat pública i, de la mateixa manera, s’ha posat en contacte amb els titulars privats d’aquesta mena d’espais, d’entre els quals tenim constància que alguns veïns ja han iniciat aquestes labors, la qual cosa celebrem”.

A més, l’Ajuntament portarà a la pròxima comissió ordinària del mes de juny un esborrany sobre una nova ordenança específica de neteja de solars, amb l’objectiu d’aprovar-la al més prompte possible.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × un =

caixaontinyent
lleida 2020
Informacion coronavirus
paterna