25n
25N
25N

Massamagrell ha analitzat les dades de delinqüència en la seua població durant la Junta de Seguretat

La reunió, que ha tingut lloc hui, 29 de juliol, ha servit per a establir les bases per a la coordinació de la seguretat de les festes majors de la localitat, que se celebraran pròximament

Massamagrell ha analitzat les dades de delinqüència en la seua població durant la Junta de Seguretat
29/07/2019 -

Hui, dilluns 29 de juliol, ha tingut lloc la Junta de Seguretat de Massamagrell. Presidida per l’alcalde, Paco Gómez, han assistit la primera tinent d’alcalde, el regidor de Seguretat Ciutadana, Damián Crespo, l’alferes de la comissaria de Guàrdia Civil de Massamagrell, el subdelegat del govern, representants de la Policia Autonòmica i el Cap de la Policia Local i agents de Massamagrell.

En la junta ha tingut lloc una anàlisi i estudi de les dades de delinqüència de la població i, per part de la comandància de la Guàrdia Civil de Massamagrell, s’ha adonat dels plans operacionals posats en marxa o immediatament finalitzats en la localitat.

Com a punt més important, s’han valorat les diferents opcions en la coordinació de la seguretat de les festes majors de Massamagrell, que se celebraran pròximament i on es col·locaran tres “punts violeta” de prevenció i atenció a víctimes de violència masclista els tres divendres que abasten les festes majors.

“L’equip de govern col·laborarà estretament amb les forces de seguretat per a garantir el benestar de tota la ciutadania i unes festes tranquil·les i basades únicament en la diversió”, en paraules de l’alcalde, Paco Gómez.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + catorze =