caixa popular

Massamagrell, a quinze dies de les Festes Majors

Massamagrell, a quinze dies de les Festes Majors

Massamagrell ultima les seues Festes Majors, que se celebraran durant l’última setmana de setembre, amb una programació que cercarà acontentar a tots, xiquets i majors, combinant tradició, innovació, música, art i humor.

Amb el tradicional Pregó de Festes començaran les activitats festives i seran uns dies per a la diversió de tots aquells que vulguen gaudir de la presentació dels festers, discomòbils, concerts, sopars, disfresses, paelles, torrà… a més dels actes religiosos en Honor als seus patrons, la Mare de Déu del Rosi i Sant Joan Evangelista, així com el Crist del Consol i de l’Ampar i a la Immaculada Concepción. A més, durant este mes de setembre també tindran lloc els actes dels Bous al carrer.

Sorpreses i novetats esperen per a esta edició 2017 de les Festes Majors. El passat mes de juliol es va presentar la samarreta oficial de les festes triada per votació popular entre cinc dissenys, enguany serà roja amb il·lustracions d’allò més típic de Massamagrell i les seues festes. Esta no ha sigut l’única decisió que han pres els veïns respecte a les seues festes sinó que les Paelles finalment canvien de la nit al migdia per votació popular. Este canvi ha sigut propiciat per la baixa participació dels últims anys i fa dues setmanes des del Consistori es va llançar la consulta perquè tots els empadronats en el municipi pogueren opinar.

Segons ha explicat el regidor de Festes, Paco Gómez, els joves tenien cert temor al fet que en canviar l’horari no es duguera a terme la festa nocturna. “Molts joves principalment, tenien por al fet que es llevara la discomòbil de la nit, però des de la regidoria de Festes es confirma que se seguirà mantenint. El que se cercava era una major participació de la ciutadania en este dia, i després d’ajornar les paelles en 2016 a causa de la pluja i celebrar-les al migdia, ens vam adonar que hi havia major col·laboració. Enguany també hi haurà festa a la vesprada, incorporant el Paelles Holly Festival després del menjar”, comenta el regidor de Festes, Paco Gómez.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − quinze =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC
cultura als barris