25n
25N
25N

La Mascletà Vertical comptarà amb el terratrémol final més impactant de la història

La Mascletà Vertical tindrà lloc el 25 de febrer, a les 20.00 hores, en el llit del riu Túria

La Mascletà Vertical comptarà amb el terratrémol final més impactant de la història
17/02/2017 -

Sens dubte, un dels espectacles pirotècnics més destacats i esperats de les Falles 2017 és la impressionant Mascletà Vertical, que serà a càrrec de la pirotècnia Ricardo Caballer, i que farà vibrar a tots els valencians.

Aquesta mascletà, que s’emmarca dins de la línia d’innovació pirotècnica, permetrà als assistents no solament contemplar la pirotècnia d’una forma completament diferent de la qual estem acostumats, sinó que a més els assistents tindrà l’oportunitat de gaudir d’un dels terratrémols finals més espectaculars de la història. I és que la pirotècnia es mourà fins a aconseguir, aproximadament, els 50 metres d’altura.

El passat 8 d’octubre, la Pirotècnia del Mediterráreno va disparar uns ‘focs en levitació’ amb els quals, gràcies a una torre metàl·lica, els assistents van poder contemplar el tret des de diferents altures. No obstant això, la Mascletà Vertical no solament aconseguirà una major altura, sinó que a més, anirà acompanyada de llum.

La pirotècnia Ricardo Caballer, després d’una temporada sense disparar en les Falles, ha tornat amb més força que mai. Des que, en 1881, Vicente Caballer Calatayud fundara l’empresa de pirotècnia, de la qual va nàixer RICASA de la mà de Ricardo Caballer, la unió entre la tradició i la innovació sempre han estat presents en cadascun dels seus espectacles.

Tan sols queda una setmana per a la Mascletà Vertical. Dissabte que ve, 25 de febrer, a les 20.00 hores, tens una cita, en el llit del riu Túria, per a gaudir d’un dels espectacles pirotècnics més trencadors i originals de la història.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un + 17 =