25n
25N
25N

S'amplia la vigilància policial en les platges des del 15 de juny

50 agents estaran actius fins al 7 de setembre

S'amplia la vigilància policial en les platges des del 15 de juny
28/05/2018 -

L’ampliació del servici de vigilància policial fins a les primeres hores de la matinada i l’adquisició de nous vehicles són les principals novetats del dispositiu que aquest matí ha presentat en la Malva- rosa la regidora de Protecció Ciutadana, Anaïs Menguzzato, acompanyada pel cap de la Policia Local, José Serrano. Estarà actiu fins al pròxim 7 de setembre.

«Entre el torn del matí i el de la nit 50 agents de la Policia Local patrullaran les nostres platges: 32 en les del Nord (Cabanyal i Malva-rosa) i 18 en les platges del Sud (Pinedo, El Saler i El Perellonet). Aquest servici de protecció i vigilància que l’any passat acabava al final de la vesprada, ho ampliarem per primera vegada fins a primeres hores de la matinada, a partir del 15 de juny. Eixe canvi és fruit d’una necessitat real, especialment en el passeig Marítim», ha afirmat la regidora de Protecció Ciutadana, Anaïs Menguzzato, en la presentació del dispositiu de vigilància a les platges del terme municipal de València, que ha tingut lloc a la Malva-rosa.

«El servici comença a les 7’30 hores de dilluns a diumenge, ininterrompudament, i depenent del tipus d’activitat o del dia de la setmana que siga es perllongarà i romandrà actiu fins a la una, les dues o les tres del matí, a partir del 15 de juny», ha afegit Meguzzato, que ha informat que durant la nit sis agents de la Policia Local patrullaran constantment el Passeig Marítim. «A ells s’uneix el servici que presta la unitat de Policia Local del Marítim per a garantir una major seguretat». La regidora de Protecció Ciutadana ha recalcat la necessitat d’atendre millor «a molta gent que gaudeix de les nostres platges fins a la matinada».

Pel que fa al material per a prestar aquest servici en les platges de València es compta amb un total de 26 vehicles. «Enguany cal destacar l’adquisició de quatre nous quads per a garantir la tranquil·litat i la seguretat de la gent que està en la zona de la platja, i en els dels bombers ressenyar l’adquisició d’una nova llanxa per a vetlar per la seguretat dels banyistes en col·laboració amb la Creu Roja».

També s’ha referit Anaïs Menguzzato a les bones condicions de les instal·lacions policials ubicades al costat de la posta número 2, «i aquesta temporada afegim la vigilància de nits, perquè creiem que és una necessitat, i adquirim el material que ens faltava per a completar i donar resposta a totes les necessitats».

Ha valorat molt positivament la regidora de Protecció Ciutadana l’estreta col·laboració entre i Policia Local, Protecció Civil i el cos de Bombers, que comptarà amb 30 especialistes de la unitat de bussejadors (6 per torn), que completen un dispositiu que inclou el control de la circulació, la vigilància per a evitar furts o que es realitzen un altre tipus d’activitats il·legals, garantir la seguretat dels banyistes i altres tasques de salvaguarda del dret de la ciutadania i els qui ens visiten a gaudir de les platges de la nostra ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + vint =