25n
Orgull
Orgull

Més de 900 compromissaris elegeixen a Carlos Mazón nou president del PPCV

Més de 900 compromissaris elegeixen a Carlos Mazón nou president del PPCV
02/07/2021 -

Més de 900 compromissaris elegeixen a Carlos Mazón nou president del PPCV en el XV Congrés que se celebrarà demà en el Palau de les Arts de València i que comptarà amb la presència del president nacional del PP Pablo Casado en la clausura.

El president del Comité Organitzador del XV Congrés Regional del PPCV, Luis Santamaría, ha explicat en roda de premsa que “s’obri una etapa de tremenda il·lusió amb els nous temps, amb el vent de popa a favor del PP, una il·lusió que ha sigut capaç de generar entorn de la seua persona el pròxim president regional Carlos Mazón”.

“Demà no sols elegirem al president del PPCV sinó al futur president de la Generalitat Valenciana, un President unificador i il·lusionant. Puig és un president molt assetjat i amb una gestió en dubte. Mazón és una alternativa creïble de govern, capaç de donar resposta als problemes reals dels valencians, alacantins i castellonencs. Mazón és la fi de cicle de Ximo Puig”, ha assenyalat.

Santamaría ha explicat que l’obertura oficial del Congrés la realitzarà el secretari general del PP, Teodoro García Egea, i la clausura el president nacional Pablo Casado. A més, el debat de la ponència presentada per Begoña Carrasco i Luis Barcala sota el títol “La Comunitat en el centre” compta amb una trentena d’esmenes presentades.

Luis Santamaría ha explicat que “el Congrés podrà seguir-se en directe per YouTube. Se celebra en un context especial, en el marc d’una pandèmia i serem molt estrictes en el compliment de les normes en l’accés al recinte i amb el 75% de l’aforament limitat. Hem volgut ser molt prudents i no hem pogut obrir la mà a tothom que volia vindre. Es podrà seguir en directe per YouTube.

Respecte als convidats al Congrés, Luis Santamaría ha assenyalat que “hem volgut ser sensibles amb aquells col·lectius que han patit la pandèmia, de l’àmbit social i sanitari. També hi haurà presència d’empresaris i societat civil. Som un partit molt obert a la societat valenciana i hi haurà una àmplia representació en el Congrés”.

Luis Santamaría s’ha referit també a la polèmica suscitada per la visita de Manolo Mata al subdelegat del Govern a València, Rafael Rubio, detingut en el marc de l’operació Assut, que investiga el suposat cobrament de comissions a contractistes a l’Ajuntament de València. Sobre aquest tema ha assenyalat que “sentim indignació perquè això és un escàndol”.

“La pregunta que cal respondre –ha assenyalat— no és si és compatible el seu treball de síndic amb la d’advocat d’un detingut del PSPV, sinó per què s’ha detingut al tresorer del PSPV durant diverses dècades. Eixa és la pregunta”.

Ens sembla un escàndol perquè tota la vinculació que existeix entre el secretari de finances i Ximo Puig són directes, qui ha de donar explicacions és el president de la Generalitat. La pregunta és per què se li va detenir, per què li protegirà i per què apunta a Puig tot el que té a veure amb el finançament del PSPV, amb Puig pujat a un càrrec oficial des de fa 40 anys”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − cinc =