25n
25N
25N

Més de 40 aeronaus lleugeres reten homenatge a les víctimes de la pandèmia en l'Aeroport de València

Més de 40 aeronaus lleugeres reten homenatge a les víctimes de la pandèmia en l'Aeroport de València
28/06/2020 -

L’Aeroport de València ha acollit aquest cap de setmana una concentració de 47 aeronaus lleugeres per a retre homenatge als morts i víctimes de la COVID-19, així com a tots els treballadors essencials que han fet front a la crisi sanitària.

L’acte va començar aquest dissabte en l’Aeròdrom de Requena, lloc des del qual les 47 avionetes, procedents de diferents aeròdroms (Alacant, Castelló, Requena, Olocau i València) van partir en formació d’entre cinc i set unitats, en intervals de cinc minuts, amb direcció a l’Aeroport de València.

Una vegada van arribar tots els participants, els pilots van desplegar una lona en la qual podia llegir-se ‘En record als morts i en homenatge al personal essencial de l’Aviació General’.

En l’esdeveniment van participar les entitats d’Airpull Aviation, Aeròdrom de Requena, Airpull Aviation Academy, Club Aeri de València, Aeròdrom d’Alacant, Fundació Aèria de la Comunitat Valenciana, Dèdal Aviació, Aeroclub de Castelló, Air Navigation Race, Aero Club d’Alacant, Federació d’Esports Aeris de la Comunitat Valenciana, Aeròdrom d’Olocau, Real Federació Aeronàutica Espanyola i Real Aeroclub d’Espanya. L’Aeroport de València va participar com a amfitrió i organitzador de l’operativa en les seues instal·lacions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + 6 =