Més de 360 municipis valencians detecten contagis durant el cap de setmana

Guardar

la-fe-pcr
la-fe-pcr

Un total de 363 municipis valencians han sumat casos de coronavirus durant el cap de setmana, i 21 d'ells han superat el centenar. Aquestes xifres suposen un descens respecte a la setmana passada, quan van ser 412 les localitats afectades i quasi 50 van tindre un nombre de casos de tres xifres.

València torna a ser la ciutat més afectada, en sumar 2.181 nous positius, mentre que Alacant és l'altra ciutat que supera el miler amb 1.204 positius. Elx frega el miler amb 994; Castelló de la Plana té 431; Sant Vicent del Raspeig, 250; Torrevieja, 241; i Torrent, 240.

Entre 100 i 200 casos s'han detectat a Villena (192), Sagunt (188), Paterna (185), Orihuela (165), Elda (158), Benidorm (138), Vila-real (127), Onda (122), Petrer (121), Gandia (118), Santa Pola (113), Burjassot i Ontinyent (106) i Alcoi (100).

Fregant el centenar es troba la Vila Joiosa (99), Aspe (96), Mislata (95), Aldaia (94), Sant Joan d'Alacant (93), Dénia i Mutxamel (90); Novelda (89), Manises (85), Bétera (84), Xirivella (81), Alzira i la Vall d'Uixó (80).

A Crevillent i Pilar de la Horadada s'han detectat 74 positius; a Calp, 73; a Alboraia, 70; a Alaquàs, 67; a Massamagrell, 66; a Catarroja, 65; a Almoradí i Picassent, 64; a Silla i Xàtiva, 62; a Algemesí i el Campello, 61; a Benigànim, 60; a Rojales, 59; a Moncada, 58; a Monòver i Vinaròs, 57; a Ibi, 55; a Albatera, Callosa de Segura, Godella, la Pobla de Vallbona i Puçol, 53; i a Guardamar del Segura, 51.

Nules i Tavernes de la Valldigna han comptabilitzat 48 casos; Dolores i l'Olleria, 47; l'Alfàs del Pi i Paiporta, 46; l'Eliana, 45; Altea, 44; Llíria, 43; Alfafar, Castelló, Onil i Sueca, 42; el Puig de Santa Maria, 41; Borriana, 40; Albal, 39; Benicarló i Canals, 38; Alcàsser, Quart de Poblet i Xàbia, 37; Carlet i Cullera, 36; Oliva, 34; Carcaixent, Foios i la Nucia, 33; l'Alcora, Riba-roja de Túria i Sax, 32 i Picanya, 30.

A Cox i Massanassa s'han detectat 28 contagis; a Almassora, Benifaió, San Miguel de Salinas i Segorbe, 27; a Benicàssim i Chiva, 26; a Enguera, Moixent, Requena i Sedaví, 25; a Albaida, Almàssera, Benetússer, Meliana i Rafelbunyol, 24; a Castalla, 23; a Banyeres de Mariola, 22; a Alberic, l'Alcúdia i Xixona, 21 i a Benissa, Catral, Monforte del Cid, Navarrés, San Fulgencio i Teulada, 20.

Callosa d'en Sarrià i Museros han sumat 19 casos; Orpesa i Vilamarxant, 17; Almussafes, Bigastro, Daimús, la Pobla de Farnals, Ondara, Peníscola i Turís, 16; Alginet, Atzeneta d'Albaida, Bocairent, Chella, la Pobla Llarga, Pedreguer, San Antonio de Benagéber i Vallada, 15.

Per part seua, Benaguasil, Canet d'en Berenguer, Càrcer, Finestrat, Moncofa, Montserrat, Muro de Alcoy i Rafelguaraf, han sumat 14 contagis; Castelló de Rugat, Cheste, la Llosa de Ranes, les Alqueries, Real, Rocafort i Tavernes Blanques, 13; Betxí, Formentera del Segura, l'Alcúdia de Crespins i Vilallonga, 12; Aielo de Malferit, Cocentaina, Gata de Gorgos, la Font de la Figuera, Manuel i Redován, 11, i Altura, Bellreguard, Montroi, Pego, Simat de la Valldigna i Utiel, 10.

Nou contagis han sumat a Agost, Almenara, el Genovés i Tibi; huit a Albalat de la Ribera, Albalat dels Sorells, Anna, Atzeneta del Maestrat, Benejúzar, Bonrepòs i Mirambell, Buñol, Nàquera, Traiguera i Xeraco i set a Albuixech, Daya Nueva, Gilet, Llutxent, Los Montesinos, Rafal, San Isidro, Torreblanca i Villar del Arzobispo.

Hi ha altres sis casos a Alcàntera de Xúquer, Alfara del Patriarca, Algorfa, Almoines, Benijófar, Benissanó, Borriol, Castellnovo, Corbera, el Pinós, Faura, Vall d'Alba i Xilxes i cinc més a Ador, Artana, Beniarrés, Benifairó de les Valls, el Poble Nou de Benitatxell, el Verger, Guadassuar, la Vilavella, Marines, Pedralba, Petrés, Rafelcofer, Sollana, Soneja, Vilafamés i Viver.

Albocàsser, Barxeta, Bèlgida, Benassal, Biar, Cabanes, Estivella, la Font d'en Carròs, Llanera de Ranes, Navajas, Novetlè, Quatretonda, Riola, Rótova, Sierra Engarcerán, Tàrbena, Tous, Tuéjar i Vinalesa han sumat quatre contagis.

A Algímia d'Alfara, Almedíjar, Ayora, Bolbaite, Catadau, el Fondó de les Neus, Favara, Gaianes, Granja de Rocamora, Guadasséquies, la Jana, Llaurí, Llombai, Massalfassar, Montaverner, Palmera, Plans, Polinyà de Xúquer, Polop, Quesa, Rotglà i Corberà, Serra i Torres Torres hi ha hagut tres contagis. Són els primers contagis a Almedíjar de tota la pandèmia.

Ademuz, Albalat dels Tarongers, Alfara de la Baronia, Alfarrasí, Alfondeguilla, Aras de los Olmos, Beneixama, Beniarbeig, Beniarjó, Benifairó de la Valldigna, Benimuslem, Benirredrà, Busot, Chelva, Chulilla, Cotes, Daya Vieja, el Real de Gandia, Geldo, Godelleta, Jacarilla, Jalance, la Granja de la Costera, la Mata de Morella, la Pobla del Duc, la Romana, la Torre de les Maçanes, Llocnou d'en Fenollet, Loriguilla, Miramar, Montesa, Orba, Palma de Gandia, Penàguila, Quartell, Rossell, Sellent, Suera, Torás, Vallanca i Xaló han comptabilitzat dos contagis.

A Alfauir, Almiserà, Almudaina, Antella, Ayódar, Bejís, Benavites, Beniatjar, Benicull de Xúquer, Benimarfull, Benimodo, Beniparrell, Benissuera, Benlloc, Bicorp, Bufali, Canet lo Roig, Cañada, Casinos, Caudete de las Fuentes, Caudiel, Costur, Dos Aguas, el Toro, Eslida, Figueroles, Forcall, Fortaleny, Fuenterrobles, Guardamar de la Safor, l'Alqueria d'Asnar, l'Ènova, la Llosa, la Vall d'Ebo, les Coves de Vinromà, les Useres, Llocnou de Sant Jeroni, Millares, Montitxelvo, Morella, Olocau del Rey, Orxeta, Piles, Potries, Quart de les Valls, Relleu, Salinas, Sant Joan de Moró, Sant Mateu, Senyera, Sinarcas, Sumacàrcer, Teresa, Torrebaja, Vilafranca, Villamalur, Vistabella del Maestrat, Xeresa, Xert i Yátova hi ha un contagi més.

Arxivat a:

Destacats