caixa popular

La "III Marxa Dones Empoderades" recorre #QuartdePoblet

Per tercer any consecutiu Quart de Poblet s’ha unit a la lluita pels drets i igualtat de les dones en una marxa en la qual han participat diferents agrupacions locals i socials.

La "III Marxa Dones Empoderades" recorre #QuartdePoblet
09/03/2018 -

Sota el lema “Dones empoderades”, el recorregut ha estat acompanyat per una batucada a càrrec de la companyia Borumbaia, que ha fet una crida durant tot el trajecte a les veïnes i els veïns perquè s’uniren a l’acte. Una gran pancarta encapçalava la ruta, en la qual també han participat homes que s’han sumat a les reivindicacions.

La marxa ha donat començament en el Centre d’Ocupació i Desenvolupament (CED) i ha recorregut els principals carrers del municipi fins a concloure davant l’Ajuntament. Allí, la regidora d’Igualtat Cristina Mora, juntament amb representants de la corporació municipal, ha exigit un Pacte d’Estat contra la violència cap a les dones. La regidora també ha reclamat polítiques en igualtat salarial, una educació amb perspectiva de gènere i la recuperació de la memòria històrica de les dones. “Ens volem lliures”, ha conclòs la regidora en la seua intervenció.

A continuació l’alcaldessa Carmen Martínez ha llegit el manifest del 8 de març davant totes les persones que es congregaven en la plaça. “La diferència salarial a Espanya se situa entorn del 23%”, ha volgut destacar, i ha afegit que “les administracions locals tenen la responsabilitat d’elaborar polítiques de conscienciació i plans d’igualtat”. Les activitats continuen el dia 12 de març amb la conferència “Programa Ciutat Dona: Camí cap a la Igualtat i l’Apoderament de les Dones”, a càrrec del Fons Valencià per la Solidaritat, que es desenvoluparà en el local de l’Associació Mestresses de casa i Consumidors Tyrius, en el carrer Batalla d’Almansa, i en la qual una dona salvadorenca parlarà sobre igualtat en el seu país.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + tres =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018