25n
25N
25N

Aquest dimarts s'obri el termini per votar a Ontinyent Participa 2020

Podran votar persones majors de 16 anys empadronades a la ciutat a través de la web www.ontinyentparticipa.es fins al 29 de novembre

Aquest dimarts s'obri el termini per votar a Ontinyent Participa 2020
16/11/2020 -

La ciutadania d’Ontinyent, des d’aquest dimarts 17 de novembre, pot votar les 10 propostes finalistes d’Ontinyent Participa 2020. Aquesta edició, adaptada a la pandèmia, compta amb més dies per a votar prorrogant-se el termini fins al pròxim 29 de novembre a les 23.59 h a través de la plataforma web www.ontinyentparticipa.es.

Tota la ciutadania major de 16 anys i empadronada a Ontinyent podrà votar les 5 propostes que desitge de les finalistes. Les propostes finalistes es poden consultar a un audiovisual disponible a les xarxes oficials de l’Ajuntament (Facebook, Twitter i Youtube) a través del qual cada persona i entitat proposant explica els beneficis de la seua proposta per a la ciutat.

La regidora de Participació Ciutadana, Virtudes González, animava a la ciutadania “a votar els projectes que vulguen que s’executen. Per al Govern d’Ontinyent és molt important escoltar la veu de la gent i que es senten partícips de les millores a la nostra ciutat”, remarcava.

En aquest sentit, la regidora de Modernització i Transparència, Natàlia Enguix, destacava que “som conscients que tota la ciutadania d’Ontinyent no està familiaritzada amb l’ús d’Internet, tot i que no hem observat cap problema en el moment de presentar les propostes perquè ha sigut l’any que més propostes s’han presentat”, però incidia que “per garantir la participació de tot el veïnat hi haurà dinamitzadors socials que estaran per la ciutat per ajudar a totes aquelles persones que desitgen participar en Ontinyent Participa”, explicava la regidora. La situació derivada de la pandèmia ha obligat a eliminar les tradicionals paperetes i les votacions es registraran a través de tauletes tàctils que portaran els dinamitzadors socials.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + 18 =