25n
25N
25N

Mariví Ibarrola tanca la sèrie de xarrades “Emergents al Palau”

Es podrà seguir per streaming des de la pàgina Facebook del Palau de la Música demà a les 19:00 hores

Mariví Ibarrola tanca la sèrie de xarrades “Emergents al Palau”
09/12/2020 -

La fotògrafa i periodista que va retratar i que va immortalitzar moments imprescindibles de la “Nueva Ola” i “La Movida” a la dècada dels 80, Mariví Ibarrola, tancarà demà dijous a les 19.00 hores, la sèrie de xarrades del cicle “Emergents al Palau”, que enguany es retransmet en streaming des de la Sala Lucrecia Bori del Palau de la Música, mitjançant la pàgina Facebook de l’auditori valencià.

“Drets i llibertats a través de la música” és el títol d’esta última xarrada de la present edició, que serà moderada pel col·laborador del cicle, Amadeu Sanchis, i que comptarà amb la presència del periodista i escriptor Rafa Cervera, qui dialogarà amb Ibarrola al voltant de la llibertat creativa cultural durant estos anys de democràcia i les amenaces dels nous temps.

La regidora de Cultura i presidenta del Palau, Gloria Tello, ha valorat molt positivament “el desenvolupament i el seguiment per part del públic d’esta experiència online, que ens anima a repetir en edicions posteriors, donant la possibilitat de gaudir a la ciutadania de les xarrades tant en streaming com de manera presencial”. A més, ha afegit Tello, el fet que hi participe Rafa Cervera, coordinador d’un altre cicle de l’auditori com és “Literatura i Música pop…, al Palau”, suposa “establir sinergies molt profitoses entre dos dels nostres cicles més joves i representatius, que compten amb protagonistes i temàtiques molt interessants per al públic i per al sector musical”.

Marivi Ibarrola, a més, desenvolupa projectes de premsa, fotografia, documentació i comunicació, que comptabilitza com a professora associada a la Universitat Carlos III de Madrid. Per la seua part Rafa Cervera és autor de llibres sobre música com Alaska y otras historias de la movida. Va debutar en la ficció amb Lejos de todo guanyadora del Premi de la Crítica Literària Valenciana de 2018. Recentment acaba de publicar la seua darrera novel·la Porque ya no queda tiempo.

Per al director del Palau, Vicent Ros, amb esta nova cita “tanquem amb èxit la primera part del cicle, amb unes xarrades impartides per grans professionals del sector i que per la seua rellevància, anime a seguir o tornar a veure en la nostra pàgina de facebook ”.

La sèrie de xarrades del cicle “Emergents al Palau” 2020, coordinades pel músic Manolo Tarancón, va començar el 12 de novembre amb el promotor Sergi Almiñana abordant “Música en directe en temps de pandèmia”, i va continuar amb “Músics i productors”, amb una entrevista amb el músic i productor musical Paco Loco.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 + setze =