25n
25N
25N

'Marítim Innova' fomentarà la participació ciutadana a Poblats Marítims

'Marítim Innova' fomentarà la participació ciutadana a Poblats Marítims
25/03/2019 -

L’Ajuntament de València i el centre d’innovació Las Naves han presentat «El Marítim innova», denominació a València del projecte europeu MatchUP que suposarà un procés de regeneració urbana integral del districte de Poblats Marítims. A l’acte s’ha convidat a totes les persones veïnes dels barris de la Malva-rosa, el Cabanyal-Canyamelar, el Grau, Natzaret i Beteró per a donar-los a conéixer les més de 50 acciones solucions innovadores en els sectors de l’energia, la mobilitat, les TIC i socials que s’implementaran en els seus carrers. En la presentació també s’ha donat a conéixer la web www.elmaritiminnova.com.

A través d’aquesta web, totes les persones que tinguen interés podran estar informades sobre l’evolució de les accions que es desenvoluparan, estar al dia de les notícies d’actualitat que genere el projecte o que hi estiguen relacionades, llegir opinions de professionals experts en els diferents àmbits d’actuació, així com conéixer ajudes, convocatòries interessants i poder participar o expressar la seua opinió a partir d’un senzill qüestionari.

Les persones que naveguen per la web podran triar des del principi quines accions prefereixen consultar, ja que estan classificades per sectors com l’energia, mobilitat, TIC i socials. També estaran detallats tots els canals establits per a poder fer consultes per telèfon, per email i fins i tot físicament en el mateix edifici de Las Naves, situat als Poblats Marítims.

En línia amb tot el treball realitzat prèviament en l’àmbit de la participació ciutadana, en la nova pàgina web també estaran disponibles les conclusions i resultats més destacades del diagnòstic de ciutat dels tres tallers de treball realitzats en Las Naves, que van comptar amb la presència d’actors clau procedents d’àmbits diversos.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 2 =

programacion rialto
museo etnologia
ficcions 2019-2020