25n
25N
25N

Mario i Toni, cridats a revolucionar el futevolei

Esta parella esportiva, que tan sols fa un any que juguen junts, compta amb un gran potencial per explotar

Mario i Toni, cridats a revolucionar el futevolei

Amb tan sols un any en el món del futevolei, Mario Barrera i Toni García, estan cridats a ser una de les grans parelles del circuit nacional. Van ser la sorpresa en la primera Etapa de la Lliga Nacional que es va disputar en l’arena de la Malvarrosa el passat mes de febrer.

Mario i Toni no són alié al món d’este esport doncs tots dos jugaven al futbol i, en ser amics de Sergio Antolinos i Juan López, havien practicat en més d’una ocasió el futevolei. No obstant això, no va anar fins fa poc més d’un any quan van formar parella esportiva i van començar a practicar sobre l’arena. “Venim del món del futbol i quan finalment ho deixem decidim provar amb el futevolei. Som amics de Juan i Sergio així que este esport ho coneixem a través d’ells i sempre ens ha agradat. Toni i jo som amics del mateix grup, així que ja havíem jugat en alguna ocasió per diversió. L’any passat ens ho plantegem i com ens agrada als dos decidim prendre’ns-ho seriosament”, explica a València Extra Mario Barrera.

mario_toniMolt se sentirà parlar d’estos xics al llarg de la Lliga Nacional doncs de no haver sigut per les molèsties patides per Toni en la competició valenciana podrien haver donat la campanada. Esta parella té un avantatge de cara a la competició i és que, malgrat portar tan poc temps jugant, la confiança que es tenen marca la diferència. “Fa poc temps que practiquem este esport però ens compenetrem molt bé. Som amics des de fa molt, ens coneixem i tenim eixa confiança que es necessita per a jugar a este esport i açò es nota molt en el terreny de joc. Ens aportem eixe grau de confiança i ara tenim els moviments molt mecanitzats, molt automatitzats”, assenyala Mario.

En l’arena es pot veure la qualitat d’esta parella però és alguna cosa que porten treballant durament des de fa mesos i que amb l’experiència que vagen acumulant al llarg del campionat segur donaran més d’una sorpresa. Tal com expliquen ells mateixos, els agrada fer un joc ofensiu però són conscients que amb una bona defensa es té molt bestiar. “Som més de jugar ofensivament però la veritat és que amb la qualitat que hi ha en els rivals has de defensar molt bé durant tot el partit perquè si no no aconsegueixes guanyar”, comenta el jugador.

mario_toni1Mario i Toni tenen un gran avantatge respecte a molts jugadors, en moltes ocasions entrenen amb els millors. Esta parella de valencians són amics de Sergio Antolinos i Juan López, actuals campions d’Espanya i una de les parelles més llorejades del circuit nacional i açò els dóna un plus per a esforçar-se. “Sergio i Juan són amics nostres i encara que el nostre nivell és molt inferior al d’ells moltes vegades ens criden per a entrenar. En un entrenament amb ells som capaços de millorar més que en dues setmanes entrenant nosaltres. Ells t’ensenyen molt, et donen consells i, sobretot, t’exigeixen. Ens fan estar al cent per cent. En els entrenaments intercanviem les parelles per a equilibrar un poc el nivell i aprens molt”, postil·la Mario qui es va lesionar fa unes tres setmanes i està a punt de tornar a l’arena.

Respecte a les aspiracions d’esta temporada, la parella espera poder fer bons partits i l’objectiu que es marquen és guanyar el màxim d’encontres possibles. Saben de la dificultat d’aconseguir-ho pel nivell que hi ha en la Lliga Nacional però també són conscients de les seues possibilitats i, amb un poc de sort en els emparellaments, en alguna de les etapes confien a arribar a quarts.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 2 =