caixa popular

María Piquer: "Vaig començar per casualitat però aquest esport té alguna cosa que enganxa"

Este cap de setmana és la primera vegada que una parella femenina competeix en la Lliga Nacional de Futevòlei

María Piquer: "Vaig començar per casualitat però aquest esport té alguna cosa que enganxa"

Maria Piquer i Miriam Aguilar asseuran este cap de setmana les bases del futur femení en el futevòlei. Serà la primera vegada que una parella formada per dones competisca en la Lliga Nacional de Futevòlei. No obstant això, la valenciana no és aliena al món de l’esport rei. Maria ha practicat futbol tota la seua vida, actualment juga en el Llevant UD en la categoria C, va començar en el futevòlei per casualitat però l’arena de la platja i el magnetisme d’este esport l’ha enamorat per sempre.

 

whatsapp-image-2017-08-03-at-20-56-53És la primera vegada que una parella femenina competeix en la Lliga Nacional de Futevòlei…

Sí, és la primera vegada. Estic una mica nerviosa perquè la resta de jugadors tenen molta qualitat però tinc bones sensacions. La meua idea és competir al màxim nivell i fer-ho tan bé com siga possible, la veritat és que encara no he tingut el plaer de conéixer a Miriam Aguilar que serà la meua parella este cap de setmana, demà entrenarem juntes per primera vegada.

Quines expectatives teniu este cap de setmana?

És la primera vegada que competiré al costat de Miriam, sabem que guanyar és impossible però realment ens agradaria. Ens esforçarem al màxim per a arribar el més lluny possible.

Com és possible que sense conéixer-vos formeu parella?

Vaig començar a jugar l’any passat amb els xics en veure’ls entrenar en la platja. En organitzar el campionat Juan López em va dir que si volia competir, li vaig dir que m’agradaria però que no tenia parella. Juan va ser el que em va comentar que Miriam, que és de Barcelona, volia competir amb mi. Així que ací estem, les dues, formant parella sense conéixer-nos. A veure com se’ns dóna este cap de setmana.

whatsapp-image-2017-08-03-at-21-16-32És dur competir contra els xics?

Competir contra ells és igual. Quan vaig començar l’any passat em deixaven guanyar. Amb el pas dels mesos he millorat molt i ara ja no es deixen guanyar, els guanye jo en moltes ocasions, ara els plante cara i els costa més jugar contra mi.

Des de quan practiques este esport i per què?

He jugat al futbol tota la meua vida, ara mateix joc en el Llevant UD, en la categoria C. L’estiu passat estava en la platja i els vaig veure entrenar, em vaig acostar i vaig començar a jugar amb ells. He estat tot l’any entrenant i jugant amb ells. Vaig entrar en el futevòlei per casualitat però té alguna cosa que enganxa. M’agrada molt, no sé si serà la platja, l’ambient, el bon rotllo que hi ha però no vull deixar de jugar mai.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + 8 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018