25n
25N
25N

Maria Josep Amigó celebra que Meliana aprofite l’ajuda de la Diputació per a reobrir “una joia” com és el Palauet Nolla

La vicepresidenta ha visitado la localidad de l’Horta Nord para conocer las actuaciones realizadas con las ayudas del Plan de Inversiones Financieramente Sostenibles[:ca ]La vicepresidenta ha visitat la localitat de l’Horta Nord per conèixer les actuacions realitzades amb les ajudes del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles

Maria Josep Amigó celebra que Meliana aprofite l’ajuda de la Diputació per a reobrir “una joia” com és el Palauet Nolla
27/11/2016 -

La vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, ha visitat Meliana, acompanyada pel diputat de Cooperació Municipal, Emili Altur, i l’alcalde de la localitat, Josep Riera,  per conèixer de primera mà les necessitats d’aquesta localitat de l’Horta Nord i aquelles actuacions realitzades a través de les ajudes del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles (PIFS).

Maria Josep Amigó ha estat rebuda per l’alcalde de la localitat i representants de la resta de la corporació municipal. Posteriorment, han comprovat les actuacions escomeses al carril bici de Meliana fins al nucli de Roca, que pretén connectar el municipi amb la mar. Seguidament han comprovat els treballs de rehabilitació del conegut com Palauet Nolla, consistents, en aquesta fase, en la substitució de la coberta de la vessant sud de l’edifici i el canvi del forjat de la part nord de la càmera. Unes actuacions que han comptat amb una dotació pressupostària de 55.000 euros per part de l’ens provincial, emmarcada dintre de les ajudes per a manteniment de patrimoni.

La vicepresidenta ha manifestat que aquesta infraestructura “constitueix una joia, i és d’admirar que Meliana estiga invertint tots els seus esforços en poder rehabilitar-la per a que siga una realitat oberta als veïns i veïnes del municipi i la resta de visitants”, ha indicat. Maria Josep Amigó ha destacat que el condicionament d’aquest enclavament “permetrà conèixer com era la producció de ceràmica que es realitzava a Nolla”, que ha catalogat “d’única arreu de la Comunitat Valenciana”. En última instància, la vicepresidenta ha considerat “admirable els passos que van donant-se per a que algun dia aquest Palauet puga, finalment, obrir les seues portes”, ha indicat.

Per la seua part, l’alcalde de Meliana, Josep Riera, ha agraït la visita realitzada per part de la vicepresidenta i el diputat de Cooperació Municipal a la localitat, alhora que ha explicat que les actuacions del carril bici “constitueixen una reivindicació històrica de la ciutadania, que gràcies a les ajudes del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles de la corporació municipal s’han pogut fer realitat”, ha afirmat. L’alcalde de Meliana ha posat èmfasi en que es tracta “d’una infraestructura important, perquè servirà de plataforma per a l’anell verd metropolità que impulsarà la Generalitat”, ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 − set =