25n
25N
25N

María José Lloria serà la comissionada d'Atenció Primària i Comunitària del Sistema Valencià de Salut

María José Lloria serà la comissionada d'Atenció Primària i Comunitària del Sistema Valencià de Salut
27/09/2020 -

La conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha anunciat aquest diumenge el nomenament de María José Lloria com comissionada d’Atenció Primària i Comunitària del Sistema Valencià de Salut, una figura creada per a l’abordatge de l’estudi de les millores necessàries en Atenció Primària i Comunitària.

Aquest anunci es produeix després que el dilluns, durant el Debat de Política General, el president de la Generalitat, Ximo Puig, avançara a fi de per a promoure els canvis que requereix la xarxa de salut en el context de la pandèmia del coronavirus.

Lloria és directora d’Infermeria d’Atenció Primària del departament de Salut València – La Fe des de l’any 2014. Es va diplomar en infermeria en 1983 i és especialista en Radiologia i Electrologia per la Facultat de Medicina de la Universitat de València. També té estudis en psicologia.

María José Lloria ha sigut responsable d’Abucasis i infermera cap de SAIP en el departament La Fe. Ha compatibilitzat la seua experiència professional amb la docència, en ser col·laboradora docent en la formació pràctica dels alumnes de l’Escola d’Infermeria de l’Hospital La Fe i responsable de múltiples sessions de formació dirigida al personal facultatiu d’aquest departament. Des de febrer del 2015 és, a més, presidenta de la Comissió de Sensibilització contra la Violència de Gènere.

La comissionada té per objecte impulsar l’elaboració del Pla de transformació i innovació de l’Atenció Primària i Comunitària per a la seua posterior implantació, conjuminant les necessitats de la ciutadania i la corresponsabilitat de tots en la salut amb el coneixement científic i la innovació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze + 3 =