25n
25N
25N

Marenostrum recorre la denegació del permís de Conselleria

Marenostrum recorre la denegació del permís de Conselleria
12/07/2019 -

La promotora del festival Marenostrum Xperience ha recorregut la denegació del permís per part de l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències i han incidit que els aspectes tècnics i de seguretat estan “escrupolosament ajustats a les exigències legals”, per la qual cosa han esperat que es conteste aquestes al·legacions al llarg del matí d’aquest divendres i que, amb açò, es concloga el “pelegrinatge administratiu” al que senten que han sigut sotmesos.

Segons ha indicat l’organització en un comunicat, han incidit que “tots els aspectes tècnics i de seguretat de l’esdeveniment estan escrupolosament ajustats a les exigències legals”.

“Únicament el gestor del parc natural, qui per definició es mostra contrari a qualsevol intervenció en el mateix o en les seues proximitats, s’oposa per qüestions alienes a les seues competències i que, no obstant açò, s’han garantit plenament des de l’organització”, han manifestat des de l’organització.

Així, han “convidat al fet que qualsevol observe des de Google Earth l’entorn de la Sala Canal i que comprove que grau d’afecció té la mateixa i el seu pàrquing per a molestar les aus i entorn”. “Es tracta d’un terreny completament tancat per l’autovia, rotondes i carretera del Saler, on no existeix un sol element natural que puga veure’s afectat”, han manifestat.

Des de l’organització han indicat que al maig “ja es van presentar les peticions i l’expedient se l’han anat passant de Conselleria a Ajuntament”.

En aquest sentit, des de la promotora han assegurat que l’esdeveniment és “completament segur tant per a assistents com per a l’entorn del parc”.

“No estem fent un concert en la mata de fang o en el bosc mediterrani o en qualsevol altre punt sensible del parc, sinó en una zona pròxima on hi ha tres discoteques, una autopista, càmpings, un karting i una varietat d’activitats que degudament tutelades són compatibles amb els usos i protecció del mateix. I no oblidem que durant aquest estiu se’n van a realitzar també altres concerts, discomòbils, festes, entre d’altres, que pel que sembla no afecten per a res l’entorn i suposen una clara discriminació cap al nostre públic”, han asseverat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 2 =