Marcelino: “Als jugadors se'ls veu en la cara la positivitat i el convenciment de passar a la final; és el partit”

Marcelino: “Als jugadors se'ls veu en la cara la positivitat i el convenciment de passar a la final; és el partit”
07/02/2018 -

Com veu el partit?

“Veig un partit molt difícil, sabem que és un rival complicat, els seus números estan ahí, ja que només ha deixat dos partits sense marcar, però pensem que no hi ha dos sense tres. Anem a intentar defensar molt bé com vam fer allí, però hem d’atacar i contraatacar millor a Mestalla. Anem a lluitar amb tots el nostre esforç”.

Guedes, sí o no?

“Sí. Guedes va a entrar en la convocatòria, no està per a jugar des del principi, però sí entra en la llista”.

A nivell personal mereix ja arribar a una final?

“No sé si ho mereixem o no, però sí estic convençut que ho desitgem. Juguem davant el clar favorit, amb un resultat advers, el nostre objectiu és guanyar i passar. Els jugadors estan convençuts, il·lusionats. Comptem amb l’afició que estarà amb nosaltres”.

Les claus per a guanyar al FC Barcelona

“Esperem un partit llarg, tremendament complicat i, tant de bo després de noranta minuts, siguem capaços de dir que estem en la final de Copa. Emocionalment va a ser un partit intens, però hem de jugar amb el cor i el cap. Hem de ser intel·ligents. Si no defensem molt bé no passarem l’eliminatòria. Li demane a l’afició que ens ajude a defensar. I hem de ser humils per a saber que no tenim equip per a dominar al Barcelona els noranta minuts. La nostra idea és defensar bé, però atacar millor que en l’anada i arribar al tram final amb opcions de passar. Preferisc no passar en una pròrroga”.

Valverde va donar descans a Messi

“El Valencia CF i la resta d’equips ens enfrontem a un Barça amb Messi i sense Messi. Encara que tinga jugadors extraordinaris té menys recursos sense Messi que amb ell. Açò demostra que el Barça vol arribar a la final, que no tira el partit i que ens respecta molt. Però no solament per allò de Messi, ja que crec que en l’últim partit hi va haver cinc canvis en l’onze inicial. És un xoc d’enormes dificultats, però amb un al·licient únic”.

Com veu als jugadors?

“Veig un ambient total, de convenciment, il·lusió i ambició. Hem d’intentar no pecar d’excés, no caure en una sobre-activació. Que la part emocional no puga amb la intel·ligència. Cor, però el cap present. Si ho aconseguim estic convençut que anem a generar-li moltes dificultats al Barcelona. Als jugadors se’ls veu en la cara la positivitat i convenciment de passar a la final de Copa, i açò em dóna molta tranquil·litat. És el partit que decidix si estem en la final. Anem a lluitar a tope des del principi fins al final”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 3 =

semana santa de torrent 2019
jornadas gastronomicas el puig