25n
25N
25N

Març poètic en les Biblioteques Municipals

Presentacions, animacions i molta activitat que comença amb Paco Arenas com a protagonista i el seu llibre “Carícies Trencades”

Març poètic en les Biblioteques Municipals
02/03/2017 -

El mes de març serà poètic en les Biblioteques Municipals de Burjassot en la seua programació d’activitats d’animació lectora tant per a majors com per a xiquets. Un mes molt intens en el qual a més de la poesia, el teatre també estarà present i, com no podia ser d’una altra manera, els contacontes.

La primera de les activitats del mes serà el divendres 3 de març a les 19 hores en la Sala d’Audiovisuals de la Casa de Cultura i tindrà a l’autor Paco Arenas com a protagonista ja que presentarà el seu llibre “Caricias rotas”, una obra que es basa en l’experiència d’Aurora, dona que pateix violència de gènere, ja siga física o psicològica, per part de la seua parella. En la presentació Paco comptarà amb la companyia de Mª Nieves Michavila Gómez.

Anima’t, l’Escola d’Animadors i Monitors de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut de Burjassot també tindrà protagonisme en les activitats d’aquest mes ja que, el dia 8 de març a les 18 hores, han preparat una animació lectora en la qual animaran als ciquets i xiquetes participants, al costat dels seus pares i mares, ja que es tracta d’una activitat familiar, a interessar-se pel món de la poesia. L’activitat girarà entorn de la figura de Glòria Fuertes.

No podia faltar el taller de petards i d’animació fallera i la globotà, els dies 13 i 15 de març, respectivament. En tots dos casos, l’activitat tindrà lloc a les 18 hores, la primera en la pròpia Biblioteca Infantil per a convertir-la en un vertader Casal Faller i la segona en la Plaça de la Casa de Cultura.

En un mes carregat d’activitat també Miguel Hernández serà protagonista, en aquest cas de l’animació que tindrà lloc el dimarts 21 de març a les 18 hores en la Biblioteca Infantil. ¡Hola a todos, soy Miguel Hernández!, és el nom de l’activitat que s’emmarca dins de la celebració del Dia Mundial de la Poesia i a través de la qual els xiquets i xiquetes tindran l’oportunitat de conèixer la biografia de l’autor, unes pinzellades de la seua vida per a, una vegada finalitzat el vídeo que posarà la tècnic de la biblioteca, passar al taller per a realitzar una flor plena de poesia.

No podia faltar, el divendres 24 de març, una nova vesprada de contacontes en el Saló d’Actes de la Casa de Cultura a partir de les 18 hores. “De micos, princeses, mosquits i altres poemes divertits” arribarà de la mà d’Ana Canet, per a retre homenatge, des de la Biblioteques Municipals, al Dia Internacional del Contacontes, el 20 de març, el Dia Mundial de la Poesia, 21 de març, i el Dia Mundial del Teatre, el 27 de març.

El mateix 24 de març, les biblioteques han preparat, per a públic adult, el recital de poesia “De Burjassot a Orihuela: tras la huella de Miguel Hernández”, un recital que tindrà lloc a les 19:30 hores en la Sala d’Audiovisuals de la Casa de Cultura i en la qual es recitaran poemes del propi Miguel Hernández, Toni García i Toni Ananda. El recital comptarà també amb actuacions musicals intercalades entre les poesies.

En la recta final del mes, el dimecres 29 de març la lectura en veu alta del lliure “Versos para jugar al teatro” començarà l’activitat d’animació lectora en la Biblioteca Infantil a les 18 hores. I, un dia més tard, com tots els últims dijous de mes, serà el torn del Mercat del Bescanvi, a partir, en aquest cas, de les 17:30 hores en la planta baixa de la Casa de Cultura.

Per a finalitzar aquest intens mes, les Biblioteques Municipals han programat, el divendres 31 de març, la presentació del llibre de Ramón Parreño, “Tiempo de carretera”, a les 19:30 hores en la Casa de Cultura, en la qual es comptarà amb la participació, a més de la del propi autor, de Sergio Ombuena, prologuista de l’obra.

Com s’ha assenyalat, un mes ple d’activitats, per a grans i menuts usuaris de les Biblioteques Municipals i per a totes les veïnes i els veïns de Burjassot, que estan convidats a participar en les mateixes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − un =