caixa popular

2,5 milions d'euros per al manteniment de les instal·lacions esportives municipals

2,5 milions d'euros per al manteniment de les instal·lacions esportives municipals
18/01/2018 -

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de València i la Fundació Esportiva Municipal, dins del pla de renovació, actualització i ampliació de la xarxa d’instal·lacions esportives municipals, van destinar durant l’any 2017 més de 2 milions i mig d’euros a la realització d’un total de 75 actuacions, i està previst que en 2018 comencen les obres de quatre projectes el pressupost dels quals és de 5 milions d’euros.

En 2018 està previst començar les obres de quatre projectes d’envergadura, el cost dels quals ronda els 5 milions d’euros. “Estem fent un gran esforç en el manteniment i millora de les instal·lacions esportives municipals. Som conscients de les necessitats i seguirem treballant per a donar satisfacció a totes elles”, ha declarat Maite Girau, Regidora de Sanitat, Salut i Esport de l’Ajuntament de València.

De totes eixes actuacions destaquen la construcció d’una pista de pàdel a Borbotó, les obres per a la posada en marxa de la piscina d’estiu del Poliesportiu Natzaret, les obres de repavimentació dels camps d’hoquei Tarongers i futbol 11 Sant Marcel·lí, la construcció de les instal·lacions esportives elementals d’Olivereta-Tres Forques i Benimàmet-Poblats del Nord, les obres de reposició del sistema de ventilació i deshumectació de la piscina del Carmen i els treballs d’instal·lació de paviment per a l’herba artificial del camp de futbol-7 de Rambleta i Benimaclet. També s’han finalitzat ja les obres de reparació de les cobertes dels frontons del Poliesportiu de Natzaret, així com les instal·lacions esportives elementals de Rascanya, Patraix i Campanar.

RENOVACIÓ DE L’ESTADI DEL TÚRIA

D’altra banda, actualment es troben finalitzant-se diferents treballs en instal·lacions esportives de la ciutat. Entre tots ells destaquen l’actualització de l’Estadi del Túria, on s’estan duguen a terme treballs de reparació i reposició de la prada vegetal i el reg, creació de nous accessos, reposició del paviment i obres de reforma de sales i magatzems.

L’actuació més important en aquesta instal·lació emblemàtica serà el “repavimentació” de la pista d’atletisme, que reemplaçarà l’actual tartan, que data de 2006, i serà una de les grans novetats. L’obra es durà a terme entre el 15 de gener i el 20 de febrer. També es renovarà l’equipament de màquines de cardio, musculació i resta de material esportiu.

MILLORA DE L’ACCESSIBILITAT I EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

Igualment es ressenyen les obres de millora de l’accessibilitat en el Pavelló de Malva-rosa i Piscina del Carmen, que inclouen la instal·lació d’un ascensor.

Dins de totes aquestes actuacions hi ha una sèrie d’actuacions encaminades a millorar l’eficiència energètica de les infraestructures, la qual cosa acaba redundant en un important estalvi econòmic.

Un clar exemple són els acumuladors d’aigua calenta sanitària i la substitució de lluminàries i llums de tecnologia led en diverses instal·lacions esportives, així com la instal·lació d’una manta tèrmica en la piscina del Pavelló de la Font de Sant Lluís. També s’han instal·lat sistemes d’energia geotèrmica en el Poliesportiu de Natzaret i una caldera d’alta eficiència en l’Estadi del Túria. S’estima que aquestes mesures reportaran un estalvi anual de més de 35.000 euros anuals a la Fundació Esportiva Municipal.

D’altra banda, ja s’han fet els primers passos en la redacció de projecte per a la construcció del camp de futbol 11 en el barri de Malilla, un nou pavelló en el barri de Sant Isidre i el tancament total de la pista coberta del poliesportiu de Natzaret. També han començat els tràmits per a l’habilitació d’una de les naus del Parc Central adscrites a Esports.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 − 1 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris