caixa popular

Manises rep el Nadal amb un Mercat temàtic i la tradicional encesa de llums

Manises rep el Nadal amb un Mercat temàtic i la tradicional encesa de llums
29/11/2017 -

Manises gaudirà, per primera vegada, d’un Mercat de Nadal que se celebrarà en la plaça Rafael Atard els dies 1, 2 i 3 de desembre, gràcies al treball de la Regidoria de Mercats de l’Ajuntament de Manises. La inauguració d’aquesta primera edició del mercat nadalenc tindrà lloc la vesprada del pròxim divendres 1 de desembre, coincidint amb l’encesa de les tradicionals llums de Nadal, que des de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Manises s’han instal·lat als següents carrers i llocs representatius de la ciutat: l’Ajuntament, la Casa de la Cultura, els carrers Ribarroja, Masia de la Cova fins a Cura Català, València, Ceramista Alfonso Blat, Rodrigo Botet, Ferrandis Luna, Molí de la Llum, Tramvies, Major i Mestre Guillem; la plaça Vicente Barberà, on s’han posat enguany, per primera vegada, quatre arcs de llum, i la plaça Dos de Maig, on s’ha instal·lat l’arbre de Nadal; a més a més, l’entrada pel carrer Santos Justo y Pastor, el carrer Rafael Valls, i els barris Sant Jerònim i Sant Francesc compten amb arcs per desitjar bones festes. A més, a més, la Regidoria de Mercats per tal de dinamitzar els mercats municipals també s’han enllumenat els mercats de Els Pins i de Les Filtres de Manises.

«L’objectiu de la col·locació d’aquestes llums és fer els eixos comercials de la ciutat més atractius perquè manisers, maniseres i ciutadans d’altres poblacions, s’animen a fer les seues compres nadalenques al nostre municipi, oferint així, un ambient que fomente el comerç local», segons paraules de la regidora de Comerç de l’Ajuntament de Manises, Carmen Moreno.

Per la seua banda, la Regidoria de Mercats ha volgut donar un pas endavant organitzant el primer Mercat de Nadal de la ciutat, en el qual es vendran tant productes de temàtica nadalenca com artesans, amb el propòsit de promoure activitats que facen gaudir d’aquestes festes a tots els manisers i maniseres. La plaça Rafael Atard, que lluirà il·luminada gràcies a la Regidoria de Mercats, albergarà tendes de betlems, flor i decoració, alimentació «gourmet», detalls i regals originals. També s’han organitzat activitats per als més menuts en un espai infantil que comptarà amb tallers, contacontes, ludoteca, recollida de cartes per als Reis i contajocs. A més, a més, s’instal·larà un «photocall» temàtic per a tota la família.

La regidora de Mercats de l’Ajuntament de Manises, Irene Camps, ha afirmat que «aquesta iniciativa té com a prioritat crear un espai a la nostra ciutat que servisca com llançament de la campanya de Nadal perquè manisers i maniseres gaudisquen de les festes de Nadal, invitant-los a passar uns dies agradables, d’oci i festius, amb la família i amics, perquè aprofiten a fer les primeres compres nadalenques de l’any».


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + set =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris