caixa popular

Manises posa en marxa la XVII Campanya d'Animació a la Lectura

Manises posa en marxa la XVII Campanya d'Animació a la Lectura
23/02/2018 -

«Animar a escoltar contes és animar a llegir», d’aquesta forma les Biblioteques Públiques Municipals de Manises són un espai on la cultura s’aproxima als xiquets i fomenta la creació de nous lectors per al present i per al futur. Per això, des del 19 de febrer i fins al 2 de març, es duran a terme sessions d’animació lectora a les tres biblioteques de Manises.

Enguany, la proposta de treball és per als cursos de tercer i quart de Primària, més les quatre Escoletes Infantils Municipals, i el lema de la campanya és «Fuster, Estellés, Guarner i Valor per a Infants» amb la creació d’un dossier que continga:

Fuster: «Un món per a infants».
Estellés: selecció de poemes per a xiquets.
Guarner: «Els pobles valencians parlen uns dels altres».
Valor: Rondalles Valencianes.

Els objectius principals d’aquesta edició són quatre: fomentar la lectura i la literatura infantil entre els més menuts; promocionar les Biblioteques Públiques Municipals; atraure l’atenció dels infants cap a la lectura, mostrant-los que és divertida i apassionant, i que cada llibre ens obri un món d’aventures i d’esplai; i familiaritzar als infants amb aquests grans autors de les lletres valencianes.

Finalment, un any més, durant els mesos d’abril, maig i juny tindrà lloc el recorregut de les maletes viatgeres carregades de llibres que circularan per tots els centres escolars de la ciutat, així els infants i els mestres podran treballar amb ells d’una forma còmoda i divertida en classe. El propòsit és que aquests llibres retornen en juny a la biblioteca amb els treballs realitzats per part dels estudiants.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou − 7 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris