caixa popular

Manises celebrarà la IV Ruta de la Tapa el 27 i 28 d'abril

Manises celebrarà la IV Ruta de la Tapa el 27 i 28 d'abril
24/04/2018 -

La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Manises ha organitzat la seua tradicional Ruta de la Tapa, en aquesta IV edició participaran 11 bars i restaurants de la ciutat de Manises. Durant dos dies manisers i visitants tindran l’oportunitat de tastar elaborades i variades tapes les quals podran ser votades.

L’Ajuntament de Manises sortejarà entre els participants dos sopars per a dues persones en l’establiment que obtinga la tapa guanyadora i també aquell que aconseguisca quedar en segon lloc. Els clients disposaran d’una targeta de participació amb la qual podran emetre el seu vot. Perquè el vot siga vàlid i poder participar en el sorteig dels dos sopars, cada targeta ha d’estar segellada, almenys, per quatre establiments participants en l’edició d’enguany i després depositar-la en qualsevol urna que hi haurà als diferents locals.

Els establiments que participen en aquesta IV edició són un total d’11: Racó Maniser, Café Sant Joan, La Llar, Cafeteria Magda, Café & Boutique Entrehores, All i Pebre, Cafeteria-Gelateria El Bon Gust, Bar Casa Canales, Cafeteria Bocateria Tucán Tucán, Bar Siota i Pizzeria Manises. Les tapes se serviran, com a mínim, entre les 13.00 i les 15.00 h i entre les 20.30 i les 23.00 h, amb un preu de 2 € per cada tapa amb beguda.

La regidora de Comerç de l’Ajuntament de Manises, Carmen Moreno, ha declarat que «la Ruta de la Tapa té com a objectiu afavorir l’oci local i més concretament, incentivar la cultura de tapes en la ciutat i fomentar la seua qualitat, gràcies a l’opinió que manisers i maniseres poden exercir a través del seu vot».

El sorteig serà públic i es realitzarà en un programa en directe de Ràdio Manises. El premi es comunicarà a les persones agraciades telefònicament, dins dels cinc dies següents a la celebració del sorteig. Cada participant només podrà gaudir d’un premi.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 − quatre =

Paiporta
Tardor
cultura als barris