25n
25N
25N

Manises acull una nova edició del festival CREA

Manises acull una nova edició del festival CREA
16/10/2019 -

El pròxim dissabte, 19 d’octubre, a partir de les 12 hores tindrà lloc a la parada de metro Manises la tercera edició de “CREA”, un festival de propostes creatives pensades i elaborades per gent de Manises i al qual participaran més de 150 artistes de diferents disciplines.

El regidor de Cultura, Xavier Morant (APM-Compromís) i la regidora de Joventut de l’Ajuntament de Manises, Maria Irene Camps (Podem), han coincidit en afirmar que l’objectiu és “fer visible la vida cultural de la ciutat i valorar les iniciatives creatives, individuals i col·lectives, que constitueixen l’ample teixit cultural de Manises”.

Per una banda, la programació musical serà variada. El tret d’eixida el donarà la batucada “Zumbali-xe”. La música clàssica tindrà la seua representació de la mà de la banda juvenil de l’Artística Manisense. Com a novetat d’aquesta edició, s’ha incorporat l’actuació del DJ de música indie-rock, Javier Guillot. A més, es comptarà amb les bandes de rock “Killing Bambies”, “Loreley” i “Uzzhuaia”, la qual s’encarregarà de tancar el festival.

Per una altra banda, i també com a novetat, Mónica Zamora presentarà l’espectacle interactiu d’arts escèniques, “Montamos un Numerito”. Els més menuts podran gaudir del set acústic “Marieta Ganduleta”.

Paral·lelament s’instal·laran diferents carpes i tallers, com per exemple un taller de vímet ceràmic de la mà de Vicente Martínez i ideal per als més xicotets o un taller de grafiti de la mà d’Hemece. Les associacions PAM (Projecte animalista de Manises), Rock en lata, Motoheavy Riders i VRN Records, també tindran el seu espai per donar a conéixer el seu treball i activitats. Pel que fa a la dansa, el Grup de Danses i Rondalla Repicó i l’Escola de ball de Ricardo Arteaga participaran en el festival.

Finalment, l’espai comptarà amb una zona de restauració, begudes i entrepans a preus populars, amb taules i cadires, per poder gaudir en tot moment dels espectacles.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + quatre =