25n
Orgull
Orgull

Manises exigeix un carril per a vianants

L’alcalde de Manises ha expressat la necessitat d’una passarel·la per a vianants que faciliti l’accés a l’aeroport

Manises exigeix un carril per a vianants
01/08/2018 -

Ahir es van reunir l’alcalde de Manises, Jesús Borràs i Sanchis, i el regidor d’Urbanisme, Àngel Mora, amb el nou delegat del govern, Juan Carlos Fulgencio, a fi d’estudiar la proposta de la construcció d’una via per als vianants sobre la N220 que facilite l’accés a l’aeroport de València als ciutadans.

‘Mora: és la primera vegada que li podem traslladar al delegat del govern en persona la nostra proposta. Esperem poder treballar de forma conjunta amb el ministeri per tal de que s’assolien les nostres reivindicacions’.

Dins de la reunió s’ha debatut, a més, l’actual estat del projecte d‘ampliació de la N220 en el seu pas per Manises. L’obra podria afectar seriosament a la localitat valenciana, dividint-la en dues parts. És per això que des de l’Ajuntament de Manises s’ha demanat l’ajornament de l’inici del projecte fins que s’estudiïn les propostes realitzades a la delegació del govern.

“Ens vam mostrar optimistes amb la possibilitat de donar una solució definitiva a aquesta reivindicació històrica de la nostra ciutat. Comunicar l’aeroport amb Manises de manera segura i efectiva és una de les nostres prioritats, i nosaltres continuarem lluitant perque aquesta millora es duga a terme, així com l’alternativa al projecte d’ampliació de la N220 en el seu pas per Manises”, sentenciava Borràs i Sanchis.

Fulgencio ha manifestat als presents en la reunió que traslladarà les propostes a la Generalitat per saber si és possible dur a terme la construcció de la passarel·la sobre les vies subterrànies del metre.

L’Ajuntament de Manises seguirà reivindicant fermament la construcció de la via per als vianants i l’estudi d’alternatives que millors l’ampliació de la N220, i, per la seua banda, el delegat de govern ha convocat al consistori maniser a una reunió el setembre vinent en la qual s’analitzen els diferents projectes i solucions a la problemàtica de Manises.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 4 =