caixa popular

Manises convoca setze beques de post grau i dues beques Enric Valor

Manises convoca setze beques de post grau i dues beques Enric Valor
07/02/2018 -

La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manises ha convocat setze beques de col·laboració per al programa de pràctiques de post grau dirigides a titulats universitaris i de cicles formatius superiors. Les bases per a optar a aquestes beques es podran consultar pròximament a la pàgina web de l’Ajuntament de Manises i la presentació de sol·licituds d’aquestes beques de postgrau es podrà realitzar fins el dia 26 de febrer de 2018.

Les àrees de l’Ajuntament per a les quals es pot sol·licitar una beca són: Intervenció, Urbanisme, Esports, Educació, Alcaldia, Comunicació, Medi Ambient, Secretaria, Cultura, Arxiu i Informàtica. Les beques tindran una duració de 12 mesos i cada una estarà dotada amb un import de 800 euros bruts mensuals per una jornada de 30 hores de treball setmanals.

«L’objectiu principal d’aquest programa de beques i pràctiques és que els joves de Manises inicien les seues pràctiques laborals i puguen assolir els coneixements, habilitats i aptituds, així com l’experiència professional necessària per a facilitar i millorar la seua inserció de cara al futur mercat laboral», segons paraules del regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manises, Rafael Mercader.

A més a més, l’Ajuntament de Manises ha convocat dues beques Enric Valor per a les biblioteques i agències de lectura municipal, vinculades al projecte «Pràctiques de formació en la Biblioteca i Agències de Lectura de Manises».

Aquesta beca tindrà una durada de 10 mesos i estarà dotada amb 500 euros mensuals bruts per una jornada de 25 hores setmanals. Per a optar és necessari no ser major de 30 anys i trobar-se estudiant alguna de les titulacions següents: grau d’Humanitats, Sociologia, Ciències Polítiques o qualsevol carrera universitària que estiga relacionada amb l’objecte de la beca. Les sol·licituds de la beca Enric Valor es podran presentar fins al 22 de febrer de 2018. Més informació disponible a l’enllaç http://www.manises.es/va/ayto/cpdm/becas.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre − 1 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris