caixa popular

Manises aprova licitar la redacció del PGOU

Manises aprova licitar la redacció del PGOU
07/03/2018 -

L’Ajuntament de Manises ha aprovat, en la sessió plenària extraordinària celebrada ahir, les clàusules administratives i tècniques per les quals s’ha de regir la tramitació del nou PGOU (Pla General d’Ordenació Urbana). Una ratificació que ha comptat amb 11 vots a favor (APM- Compromís, PSOE, Sí Se Puede i EU) i 7 vots en contra (PP i el regidor no adscrit).

El nou PGOU és una prioritat de l’equip de govern, ja que l’actual correspon a l’any 1989, per tant, està totalment desfasat. A més a més, porta ja 24 modificacions realitzades que afecten la classificació del sòl, la reorganització integral del territori i la definició de quins equipaments necessita el municipi.

Segons paraules de l’alcalde de Manises, Jesús Borràs i Sanchis, «és essencial que aquest nou PGOU dissenye tot el municipi per a almenys els pròxims 50 anys. Per eixe motiu, en aquest projecte a llarg termini, s’involucrarà a tota la ciutadania de Manises, i el resultat serà fruit de la participació ciutadana i el consens».

De moment, a aquesta sessió urgent celebrada ahir, s’ha aprovat la licitació d’aquest, així com la despesa per import màxim d’1.040.600 €, el qual es realitzarà amb càrrec al pressupost previst per als exercicis compresos en el període 2018-2021.

Tot el desenvolupament del PGOU tardarà entre quatre o sis anys, ja que es tracta d’un tràmit molt llarg, però al mateix temps molt necessari.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − 8 =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018