25n
25N
25N

L'Ajuntament de Manises pretén prorrogar les subvencions per a associacions i col·lectius del municipi

L'Ajuntament de Manises pretén prorrogar les subvencions per a associacions i col·lectius del municipi
28/01/2020 -

L’Ajuntament de Manises ha aprovat a la comissió informativa d’Hisenda, Economia i Administració general, celebrada ahir, amb els vots a favor d’APM-Compromís i Podemos i les abstencions de tots els grups de l’oposició PP, PSOE, Ciudadanos i Vox, la pròrroga relativa a les subvencions. Després de prorrogar-se els pressupostos de 2019 a 2020 al passat mes de desembre, les subvencions queden al marge d’aquesta continuació de forma que per tal de rebre les subvencions és necessari modificar aquest punt 35,3 del pressupost general.

La proposta pretén aconseguir que les subvencions de 2019 a 2020 es mantinguen de manera que les associacions i col·lectius de la ciutat puguen rebre les quanties que els han sigut assignades a l’any 2019. En cas de no dur-se a terme, alguns col·lectius com per exemple les Falles, no disposarien de crèdit suficient per fer front a les properes festes en honor a Sant Josep, d’ací la urgència de l’aprovació de la proposta.

«És sorprenent que tots els grups de l’oposició s’abstinguen a aquesta proposta que l’única cosa que persegueix és facilitar el bon funcionament de les associacions i col·lectius de la nostra localitat», ha manifestat el regidor d’Hisenda, Economia i Administració General de l’Ajuntament de Manises, Guillermo Martínez (APM- Compromís).

Finalment, aquesta proposta es debatrà novament al punt tercer del ple municipal del mes de gener en el qual esperem un recolzament unànime de tota la corporació que conforma l’Ajuntament de Manises.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + divuit =

Informacion coronavirus