caixa popular

Formacions com la CUP o Arran tornaran a manifestar-se aquest dissabte contra el feixisme

València acollirà manifestacions a favor i en contra de la independència

Formacions com la CUP o Arran tornaran a manifestar-se aquest dissabte contra el feixisme
25/10/2017 -

El desafiament de Catalunya al Govern Central s’ha traslladat també a la nostra ciutat. I és que, en els últims dies, s’han viscut diferents episodis violents, com els ocorreguts en la manifestació del passat 9 d’Octubre, que ja compta amb tretze detinguts per part de la Policia Nacional, així com l’escrache que es va produir enfront del domicili de la Vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra.

Arran d’aquests esdeveniments, València es prepara per a viure diferents manifestacions tant a favor, com en contra del que està ocorrent a Catalunya. Sense anar més lluny, aquest dissabte, 28 d’octubre, se celebrarà, sota el lema ‘València contra el feixisme i per les llibertats. No passaran’, una manifestació, que començarà en la Plaça Sant Agustí, entre les quals es trobaran diferents entitats i formacions polítiques, com la CUP, Arran, Podem, Esquerra Unida, la Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià o la Intersindical Valenciana.

I és que tal com han manifestat, el passat 9 d’Octubre, es va produir una ‘alarmant impunitat amb la qual van insultar i van agredir a totes les persones que es trobaven allí’. Un acte que, segons diuen, ‘necessita la complicitat d’un Estat, dels seus Cossos Policials i de determinats mitjans de comunicació’.

En contraposició, l’11 de novembre, València també acollirà la manifestació promoguda per la Coordinadora d’Entitats Culturals del Regne de València. Sota el lema, ‘Som valencians, som espanyols, no als països catalans’, aquesta marxa, que eixirà des de la Plaça Espanya, té com a objectiu ‘donar una resposta contundent al nacionalisme catalanista i defensar la personalitat valenciana i espanyola’.

Finalment, serà el 18 de novembre, quan es celebrarà la marxa per a a reivindicar un finançament just per a la Comunitat Valenciana, on tots els col·lectius es manifestaran per a una reivindicació històrica. Sindicats, associacions de tots tipus eixiran al carrer per a demanar un finançament just per a la nostra terra.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − 10 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris