Unió Valenciana no es manifestarà, España 2000 rebutja el lloc i COS se suma a la marxa de la Comissió

Unió Valenciana no es manifestarà, España 2000 rebutja el lloc i COS se suma a la marxa de la Comissió
08/10/2018 -

Unió-Unió Valenciana no es manifestarà el 9 d’Octubre com s’havia previst en principi, España 2000 ha declinat el lloc en el qual se’ls havia proposat concentrar-se –la Plaça de la Verge– i la Coordinadora Obrera Sindical finalment se sumarà a la marxa convocada per la Comissió 9 d’Octubre.

Segons ha informat a Europa Press la Delegació del Govern, finalment seran sis les marxes i concentracions que tindran lloc aquest dimarts en la ciutat de València. En el cas d’España 2000, la concentració –que tindria lloc en la Plaça de la Verge de 18.00 a 22.00 hores– no està desconvocada, però han declinat concentrar-se en aquesta localització.

Així, la primera manifestació, de 17 a 20.30 hores, és la de la Coordinadora de l’Asociación del Regne de Valencia de Gais i Lesbianes, Transexuals i Bisexuals, des de Sant Agustí fins al Parterre. Després de la renúncia de Unió, a les 18.00 hores només queda programada la concentració d’España 2000 en cas que decidisquen manifestar-se.

De 18.30 a 21 hores tindrà lloc la manifestació d’Acció Cultural del País Valencià (ACPV) – Comissió 9 d’Octubre, amb eixida en Sant Agustí i arribada a la plaça Amèrica. Ara, la Coordinadora Obrera Sindical s’ha sumat a aquesta marxa, per la qual cosa la que estava prevista a les 19.00 hores queda desconvocada.

La penúltima marxa és la d’Avant – dCide – Los Verdes Moderados, de 20 a 22 hores amb eixida en Sant Agustí i arribada a la Plaça dels Pinazo i finalment, la marxa de Mi Tierra CV eixirà de la plaça de Sant Agustí i la dels Pinazos entre les 21.00 hores i les 22.30 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 5 =

sagunt a escena 2019
turismo salou