25n
Orgull
Orgull

Les manifestacions i concentracions del 9 d'Octubre de València 2020

Tota la informació sobre quan i on se celebraran les manifestacions i concentracions del 9 d’Octubre de València

Les manifestacions i concentracions del 9 d'Octubre de València 2020
08/10/2020 -

València acollirà manifestacions i concentracions del 9 d’Octubre 2020. La Delegació del Govern ha autoritzat totes les peticions perquè “estem en un país on els drets i les llibertats fonamentals estan plenament vigents”, encara que ha fet una crida a la responsabilitat per a complir amb totes les mesures de seguretat per a evitar la propagació del virus.

Així, les sol·licituds directament relacionades amb el 9 d’Octubre són una concentració de Defenem València al matí; una altra d’Acció Cultural i de la Comissió 9 d’Octubre a la vesprada; una de la Coordinadora Obrera Sindical (COS) a la vesprada, i una altra de Mi Tierra també a la vesprada. Igualment, s’ha demanat permís per a una manifestació d’Avant al matí i per a una altra a la vesprada de l’Associació del Regne de València de Gais i Lesbianes.

A continuació, detallem tota la informació sobre els horaris i els llocs en els quals tindran lloc les concentracions i les manifestacions a la ciutat de València.

Manifestacions 9 d’Octubre 2020

– A les 11.00 hores, es manifestarà Avant. El recorregut serà des de la plaça de Sant Agustí fins a la plaça Alfons el Magnànim, passant pel carrer Sant Vicent, Periodista Azzati, plaça de l’Ajuntament i Sant Vicent.

– A les 18.00 hores, serà el torn de l’Associació del Regne de València de Gais i Lesbianes des de la plaça de Sant Agustí. Serà necessari reservar plaça per a assistir, ja que el nombre de persones participants serà limitat.

Concentracions 9 d’Octubre 2020

– De 10.00 a 14.00 hores, Defenem València al Parterre.

– A les 17.00 hores, Mi Tierra al Parterre.

– A les 18.00 hores, Acció Cultural del País Valencià i Comissió 9 d’Octubre a Les Corts

– A les 20.00 hores, Coordinadora Obrera Sindical a la plaça de l’Ajuntament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + setze =