25n
Orgull
Orgull

La Mancomunitat de l'Horta Sud reforçarà la seua aposta europea per a la captació de fons amb una inversió de 290.000 euros

La Mancomunitat de l'Horta Sud reforçarà la seua aposta europea per a la captació de fons amb una inversió de 290.000 euros
27/05/2021 -

El ple de la Mancomunitat de l’Horta Sud va aprovar en l’última sessió celebrada ahir destinar 290.000 euros procedents del romanent de tresoreria acumulat en els últims exercicis per a reforçar l’aposta europea per a la captació de fons procedents de Brussel·les.

Amb la inversió, l’entitat comarcal pretén incorporar un tècnic/a especialista en finançament i projectes europeus que puga treballar en l’arribada de fons a les propostes amb les quals ja treballa com la digitalització dels polígons industrials de l’Horta Sud o la creació d’una xarxa de carril bici per a la comarca que millore les comunicacions i la mobilitat sostenible entre els municipis que la formen.

La nova persona responsable comptarà també amb pressupost per a poder secundar-se en empreses especialitzades que puguen redactar projectes i assessorar la Mancomunitat de l’Horta Sud en la sol·licitud de finançament. A més, s’encarregarà d’assistir a tots els municipis de la comarca en les seues estratègies europees i en la presentació de projectes.

“És el moment de fer una aposta ferma per a atraure finançament europeu i fer realitat projectes i reivindicacions històriques per a la comarca com la digitalització o la mobilitat sostenible”, va explicar la presidenta de la Mancomunitat Eva Sanz.

Obres de millora en el Museu

El Museu comarcal de l’Horta Sud Josep Ferrís March també va celebrar en la vesprada d’ahir el seu ple en el qual es va decidir utilitzar també part del seu romanent de tresoreria dels últims exercicis per a abordar una completa actuació de millora i manteniment de les seues instal·lacions declarades Bé de Rellevància Local.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × un =