25n
25N
25N

Mal Pelo, Premi Nacional de Dansa 2009, estrena espectacle en l'IVAM

Mal Pelo, Premi Nacional de Dansa 2009, estrena espectacle en l'IVAM
10/12/2019 -

La companyia de dansa contemporània Mal Pelo, Premi Nacional de Dansa 2009, estrena el dijous 12 de desembre a les 19’30h en l’IVAM una peça anomenada INVENTIONS on el moviment dels ballarins comparteix expressivitat amb l’espai i la música. L’espectacle s’emmarca dins del Bach Project, una trilogia que té com a eix l’estudi de la música del compositor alemany Johann Sebastian Bach i la seua relació amb l’escriptura coreogràfica.

Els ballarins María Muñoz i Pep Ramis, directors de Mal Pèl, al costat de Federica Porello, Zoltàn Vakulya i Paula Ramis, entre altres, conformen el nucli dels ballarins que reinterpretaran la música de Bach amb la selecció musical de la soprano valenciana Quiteria Muñoz, qui proposa la formació de músics convidats.

L’espectacle, gratuït fins a completar aforament, forma part de la programació del cicle de dansa, performance i moviment ‘Posar el cos’ en el qual els espais de l’IVAM seran habitats, intervinguts i transformats per les accions de ballarins, ballarines i performers.

Un dia abans, el dimecres 11 de desembre a les 19h, Malament Pèl proposa en l’IVAM una conversa amb María Muñoz i Pep Ramis, acompanyats d’intèrprets de la companyia. Una xarrada sobre el seu llenguatge escènic i els processos de creació, de la investigació inicial en l’estudi fins a la construcció final de l’espectacle. Malament Pèl acompanyarà la conversa amb vídeos de diferents creacions i algun moment de pràctica amb els assistents.

BALLA EL MUSEU!

El cicle ‘Posar el cos’ continua el cap de setmana amb Balla el museu!, una activitat de performance participativa sobre l’obra de Jean Dubuffet dirigida a xiquets i xiquetes a partir de 4 anys acompanyats de les seues famílies. Aquest projecte de Danse Explorer amb els coreògrafs Santiago Sempere i Cristina Cabo, anima a tots els assistents a ballar treballant l’expressió corporal en l’IVAM. Balla el museu! compta amb la col·laboració d’un grup d’estudiants de EBC Dansa i amb el disseny de vestuari a càrrec del modista valencià Miquel Suay.

Totes les activitats del cicle de dansa ‘Posar el cos’ són gratuïtes fins a completar aforament.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − un =

art en blanc
art en blanc