caixa popular

MAENA, la pel·lícula sobre glaucoma, arranca amb força el seu rodatge

MAENA, la pel·lícula sobre glaucoma, arranca amb força el seu rodatge
16/08/2017 -

MAENA, la pel·lícula que tracta sobre la malaltia del glaucoma i que pretén visibilitzar-lo i donar-ho més a conéixer, ha finalitzat ja la seua primera fase de rodatge en els estudis Martí a Montcada des del dissabte 29 de juliol fins al 2 d’agost.

L’Associació Peloki Teatre col·labora de nou amb Obra Social “La Caixa” al costat de l’Associació d’Afectació de Glaucoma i Familiars (AAGF) amb l’objectiu de visibilitzar aquesta malaltia ocular que suposa una de les principals causes de ceguesa en el nostre país.

maena-foto-rodaje-3Amb aquest curtmetratge, en paraules de la mateixa directora Paloma G. Santiago, se cerca que la gent “prenga consciència” i volen mostrar a la gent que, malgrat que el dolorós de la situació “sempre hi ha esperança, no solament és veure amb la mirada, sinó també amb el cor”.

Una de les principals raons per les quals s’ha promogut la realització d’aquest curtmetratge radica que gran part de l’equip tècnic i artístic conviuen directament o indirectament amb aquesta malaltia. L’actriu protagonista, Sofia Giménez, està afectada de glaucoma, la qual cosa intensifica que Peloki Teatre es bolque encara més activament en la iniciativa.

Amb guió de Paloma G. Santiago, MAENA ens transportarà a un món on es combinen la ficció amb la realitat, el passat amb el futur, on una xiqueta, oculta en la penombra d’una misteriosa cova, encuriosirà dels seus veïns.maena-foto-rodaje-2

L’ambientació, pròpia de la primera meitat del segle XX, evoca irremeiablement a l’època. La direcció artística, liderada per María de Paco al costat de Sonia Aguilar, ha jugat un paper summament important, amb més de 50 persones entre actors i figuració als quals caracteritzar.

La segona fase de gravació està prevista per a setembre d’enguany i tant Peloki Teatre com l’ AAGF deixen la porta oberta a totes aquelles persones que desitgen col·laborar de qualsevol manera (ja siga com a patrocinador, productor o en la part actoral o tècnica) en la realització de MAENA, una història sobre el glaucoma que commourà a tots.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + dotze =

viva gym canovas
exposicion caps tallats