25n
25N
25N

El MAC acomiada la seua sisena edició amb una vistosa desfilada futurista de la companyia Tiritirantes

El MAC acomiada la seua sisena edició amb una vistosa desfilada futurista de la companyia Tiritirantes
28/05/2018 -

L’última jornada del Mislata Art al Carrer 2018 es va iniciar el diumenge amb la posada en escena de Emportats, un espectacle de la Trócola que combinava circ, malabars, acrobàcies, música i una escenografia molt curiosa composta per portes que amagaven moltes sorpreses, cridant l’atenció del públic que s’acostava a l’avinguda de Gregorio Gea per a descobrir l’aposta d’aquesta companyia
alacantina.

Al migdia, un dels espectacles més experimentals de l’edició, L’Engranatge, de la Finestra Nou Circ, doblegava el seu nombre per a portar-ho al barri de l’avinguda de la Pau, que s’estrena enguany com una de les noves places del MAC. La proposta de la companyia especialitzada en teatre físic era fer sonar uns curiosos instruments, que van sorprendre al veïnat del barri amb la seua aposta escènica.

A la vesprada, malgrat la mala climatologia, la Marakutada va animar el passeig als vianants de l’avinguda Gregorio Gea, amb un nombre itinerant de ritmes brasilers que va servir per a anunciar el tancament de l’edició, al costat de la posada en escena dels Tiriterantes, que van fer desfilar per Mislata els seus elements del futur i animals de fantasia, transports de llanda mitjançant els quals proposaven peripècies que interaccionaven amb el públic, creant un clima de diversió per a totes les edats. I així es va posar punt final a una de les edicions més participatives. Sobretot, per la programació específica per a joves d’instituts de secundària i públic familiar, ha comptat amb espectadors molt joves i públic familiar.

A causa de la forta pluja caiguda durant la vesprada no es va poder dur a terme el muntatge d’una de les actuacions. L’organització va haver de suspendre la proposta de Ganso & Cia., una companyia basca que ja havia actuat amb altres espectacles a Mislata durant edicions anteriors. L’organització espera poder comptar amb el seu espectacle per a la pròxima edició del MAC, que serà la setena d’aquest festival d’arts escèniques que ja s’ha consolidat com un projecte referent de cultura accessible a tota la ciutadania.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 3 =

CCCC
torrent