25n
25N
25N

Llum verda a la proposta socialista d'ampliar les ajudes dels sectors ramaders més afectats per la pandèmia

La proposta defensada pel portaveu socialista d’Agricultura, David Calvo, ha comptat amb la proposta amb els vots a favor d’Unides Podem, VOX i Compromís, i amb l’abstenció del PP i Ciutadans

Llum verda a la proposta socialista d'ampliar les ajudes dels sectors ramaders més afectats per la pandèmia
15/02/2021 -

La Comissió d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de les Corts Valencianes ha aprovat aquest dilluns la Proposició No de Llei presentada pel portaveu socialista David Calvo per a instar el Consell a habilitar una dotació pressupostària de fons d’ajuda a sectors ramaders especialment afectats per les conseqüències de la pandèmia, entre ells el del boví brau. Així ho recull la iniciativa presentada en el parlament valencià en la qual es detalla que aquestes noves ajudes estan pensades per a aquells ramaders que no van poder ser inclosos en els decrets anteriors.

En aquest sentit, Calvo ha explicat que “la proposta implica impulsar un pla concret d’ajudes per a poder donar resposta a tots els empresaris i treballadors del sector” i remarcat que “això no va de cultura, sinó de voler ajudar a un sector que s’ha vist molt afectat per la crisi sanitària en veure reduïts els seus ingressos pràcticament a zero”.

Així, el portaveu socialista ha subratllat la importància d’apostar per aquesta mena d’iniciatives perquè “malgrat que la situació sanitària i les restriccions els animals han de ser alimentats i continuar rebent les cures necessàries, amb el desemborsament econòmic que això suposa”. A més, Calvo ha recordat, que amb aquesta iniciativa “tractem de salvar milers de vides animals i evitar la seua agonia i fam per faltes de mitjans econòmics, que el seu trist final serà l’escorxador”.

Finalment, el diputat ha destacat que “des del PSPV-PSOE treballem per a complir el nostre objectiu que no és un altre que aconseguir una sortida justa d’aquesta crisi i no deixar a ningú enrere” al mateix temps que ha lamentat no haver comptat amb el suport de totes les forces polítiques representades i agraït el compromís de Compromís, Unides Podem i VOX amb aquesta qüestió.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 3 =