25n
25N
25N

Luisa Notario i Sergi Campillo exerciran competències d'alcaldia durant els 14 dies de vacances de Ribó

Jorge Gil - Europa Press

Luisa Notario i Sergi Campillo exerciran competències d'alcaldia durant els 14 dies de vacances de Ribó
26/07/2019 -

El vicealcalde, Sergi Campillo, i la regidora de Recursos, Luisa Notario, ostentaran les competències d’alcaldia durant els 15 dies de vacances de l’alcalde, Joan Ribó. El primer edil tindrà una setmana de descans del 12 al 18 d’agost, quan li substituirà Notario, i altres set dies, del 22 al 29, en els quals serà Campillo qui siga alcalde accidental.

Aquestes substitucions es realitzaran amb motiu de les vacances anuals de la corporació, i amb la finalitat de mantindre la normalitat en la prestació dels serveis i evitar dilacions innecessàries en la tramitació dels expedients administratius, ha informat el consistori en un comunicat.

D’acord amb el que estableix l’article 127.2 de la Llei 7/85, de 2 d’abril, reguladora de les bases del règim local, la Junta de Govern Local ha aprovat la proposta de l’Alcaldia per a exercir les competències i atribucions durant el període estival.

Els primers onze dies del mes, fins a l’11 d’agost, les competències continuaran en mans de l’alcalde de València, Joan Ribó; i serà a partir del dia 12 quan assumirà les atribucions la regidora delegada de l’Àrea de Gestió de Recursos, Luisa Notario, fins al pròxim dia 18 d’agost.

L’alcalde Joan Ribó recuperarà les competències des del dia 19 fins al dia 22, en què serà substituït pel vicealcalde Sergi Campillo fins al 29 del mateix mes, quan Ribó recuperarà de nou les competències pròpies de l’Alcaldia de la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − 5 =