25n
25N
25N

La lluita contra la violència masclista torna a estar present en les festes de Manises

La lluita contra la violència masclista torna a estar present en les festes de Manises
17/07/2019 -

Per segon any consecutiu i amb motiu de les festes patronals de Manises, la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Manises participarà en l’ambient festiu de la nit del 18 de juliol, quan tindrà lloc l’actuació de l’orquestra Montecarlo, organitzada per la Clavaria de les Santes Justa i Rufina. A la barra instal·lada a l’esdeveniment es facilitarà un got reciclable amb el text “De camí a casa vull ser lliure, no valenta”.

Aquest va ser el lema escollit per la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament, amb l’objectiu de prevenir, sensibilitzar i recordar que les violències masclistes que afecten el conjunt de la societat estan presents també en els moments festius i que, per tant, correspon a tots i totes erradicar-les.

Aquesta campanya, financiada pel Ministeri d’Igualtat dins del pacte nacional contra la violència de gènere del qual Manises forma part, es torna a repetir pels mateixos motius que va ser creada. D’una banda, per tal de conscienciar a la població sobre el dret irrefutable de les dones a la seua integritat física i per tant, a ser respectades quan diuen “No”, i per una altra, per tal d’empoderar-les perquè se senten lliures i sense por de tornar a casa soles.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + cinc =