25n
25N
25N

Les terrasses de la plaça de l'Ajuntament mantindran la seua grandària després de la peatonalització

Les terrasses de la plaça de l'Ajuntament mantindran la seua grandària després de la peatonalització
05/05/2020 -

Les nou terrasses que acull la Plaça de l’Ajuntament mantindran la seua grandària amb la conversió de la plaça de l’Ajuntament per a vianants i baixaran a la calçada per a alliberar les voreres, segons ha anunciat hui la regidora d’Espai Públic, Lucía Beamud,

Així, la regidora ha explicat que des de l’Ajuntament de València “hi ha el compromís de treballar per facilitar tot allò que siga possible a l’hostaleria de la ciutat i, en aquest cas en concret, a la de la Plaça de l’Ajuntament, un espai que en breus dies veurà culminades les obres i serà ja per a les persones. Açò cal fer-ho al mateix temps que respectem als vianants, que han de tindre espais còmodes per a caminar sense problemes, i més en aquests moments, quan hem de vetlar perquè els espais oberts contemplen mides òptimes per a la salut pública”.

El consistori valencià baixarà a la calçada les dues terrasses de Marqués de Sotelo (Hard Rock Café i Viena), la del carrer Barcelonina (Mibble) i les sis de la Plaça de l’Ajuntament (Taco Bell, Burger King, Café&Tapas, Monmatre, Kaikaya i Lizarran). En Marqués de Sotelo hi ha una cafeteria (Café Templo) que mantindrà la seua ubicació actual, ja que per raons logístiques no podrà abaixar-se.

La regidora Beamud ha explicat que es tracta de la segona zona de la ciutat on l’Ajuntament duu a terme una operació d’abaixar terrasses a la calçada, ja que la primera va ser fa escassos anys en la part del Mercat Central i la Llotja. “Vist el bon funcionament que ha tingut en aquest espai, ara durem a terme el mateix a la plaça de l’Ajuntament que veurà com les voreres queden totalment lliures per a passejar”.

DIJOUS, REUNIÓ A TRES BANDES

Tal com anunciava la regidora Beamud la setmana passada, des de la delegació d’Espai Públic es reprendran les meses de treball conjunt entre veïnat i hostalers per abordar com gestionar les terrasses en l’escenari de desescalada pel coronavirus i per a afrontar els nous plans especials que s’hagen d’aprovar en el futur. Així, la primera reunió d’aquestes característiques tindrà lloc el pròxim dijous.

“Des de l’Ajuntament de València vetlem perquè un dels principals sectors econòmics de la ciutat tinga les facilitats que necessite i, alhora, que els veïns i veïnes de València tinguen garantits els seus drets bàsics de descans i de passeig. Posem per davant de tot el diàleg i el consens”, ha conclòs la regidora d’Espai Públic, Lucía Beamud.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 1 =