25n
25N
25N

La Loteria de Nadal somriu a Manises amb tres premis en la mateixa administració i rega amb 44 milions a Alacant

La Loteria de Nadal somriu a Manises amb tres premis en la mateixa administració i rega amb 44 milions a Alacant
22/12/2018 -

La ‘Grossa’ ha repartit aquest dissabte 12 milions d’euros en la Comunitat Valenciana en un Sorteig de Nadal molt repartit, encara que la sort ha somrigut especialment a la província d’Alacant, on ha deixat un total de 44 milions entre tots els premis, i a una administració de loteria de Manises (València) que ha repartit el primer, el tercer i un cinqué.

El ‘3.347’ ha sigut agraciat amb el primer premi, dotat amb 4.000.000 euros a la sèrie, i ha ‘regat’ amb 12 milions les localitats valencianes de València, Llíria, Xàtiva, Manises, Paterna, l’Alcúdia, Bocairent i Ontinyent, i a les alacantines d’Alacant, Elx, Benidorm, Oriola i la Vila Joiosa.

Després que els xiquets de sant Ildefons cantaren la ‘Grossa’, que s’ha fet de pregar, ja que no ha eixit fins a les 12.35 hores, en l’administració número 3 de loteria de Manises s’ha deslligat la “bogeria”, com ha manifestat emocionat un dels venedors. I és que ja s’han convertit en especialistes: amb el de 2018 és la tercera vegada que porten el premi gran a veïns i afortunats de tota Espanya, perquè és la tercera administració en consignació de loteria a nivell nacional.

Però no és l’únic premi que han repartit en aquest Sorteig de Nadal: a més de la ‘Grossa’, al carrer Maestro Guillem, 5 de Manises han venut part del tercer premi del ‘4.211’ i de l’últim cinqué, el ‘2.308’.

La sort també ha arribat a dos bars de les localitats veïnes d’Ontinyent i Bocairent, que han repartit almenys un dècim dels quals formen la sèrie del ‘3.347’. En el cas d’Ontinyent, el número ha estat molt repartit entre una penya d’amics que juguen habitualment, mentre a Bocairent es va vendre en una zona turística: “A saber qui pot haver sigut el premiat”, ha destacat el gerent del local, que s’estrena amb la ‘Grossa’.

A València capital, una venedora de l’administració del carrer Maria Cristina, 3, en ple centre, també ha donat el premi gran per primera vegada. “M’encantaria saber a qui ha sigut i felicitar-los”, ha manifestat, per a assegurar que ella i els seus companys estan “com a bojos” després d’assabentar-se per la premsa que ha repartit la ‘Grossa’. Per part seua, en una expenedoria de Llíria portaven 60 anys esperant a repartir el primer premi i aquest divendres per fi l’ha aconseguit.

Més concentrat ha sigut el segon premi, al ‘21.015’, amb 12,5 milions sols a Pedreguer, l’única localitat afortunada en la Comunitat. Des de l’administració L’Àngel de la Sort, un dels afortunats d’una colla ha relatat emocionat que un amic “va somiar” amb el número i va decidir comprar-lo i repartir-lo entre els 15.

Però no és l’únic premi a Alacant, una província especialment afortunada amb una pluja de més de 44 milions d’euros a través de tots els premis. Del segon, aqueix ‘21.015’, una treballadora d’una cafeteria d’Alacant ha repartit fins a 15 milions d’euros entre els 120 dècims que va comprar a Almansa.

Igual que la ‘Grossa’, el tercer (‘4.211’), amb mig milió a la sèrie, ha caigut repartit en les poblacions valencianes de Catarroja, Manises, València, Almàssera, Gandia, Alfafar, Albal i Torrent, mentre que a la província d’Alacant s’han vist agraciades Sant Vicent del Raspeig, Alacant, Torrevella i Els Desemparats, i a Castelló les del Grau, Sogorb, Xèrica, Peníscola i Castelló.

A València, un dècim d’aquest tercer premi s’ha venut en el centre comercial Nou Centre, en una administració que també havia repartit un cinqué. “Porte 26 anys i no havia repartit cap premi per Nadal”, ha manifestat la lotera, que s’ha estrenat en el Sorteig de Nadal per partida doble i ha repartit en total 950.000 euros.

DATA DE NAIXEMENT DEL SEU FILL

Un dels quarts, el número 67.774 amb 200.000 euros a la sèrie, ha caigut a València, les localitats valencianes de Xirivella i La Canyada, Moraira, Santa Pola i la Romana a Alacant, i Borriana a Castelló a Borriana. Una parella d’Aldaia agraciada amb un dècim el va comprar perquè és la data de naixement del seu fill.

Entre els huit cinquens, els més afortunats són els que van comprar els seus dècims en una administració de Foios (València), que ha repartit al voltant de 570 dècims premiats amb el ‘47.862’.

Un altre cinqué, el ‘29.031’, s’ha venut en l’administració del carrer El Cid de Mislata (València), que ha repartit la sort entre els seus compradors habituals, una perruqueria de la ciutat i una associació de jubilats de la localitat d’Ascó (Tarragona).

L’únic premi íntegre en la Comunitat ha sigut el cinqué ‘63.025’, tot al Campello , mentre que el ‘20.202’ ha deixat part a Alacant amb un número que embenen habitualment i el ‘18.596’ s’ha venut en dues administracions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 2 =

CCCC
torrent