caixa popular

Els tres desitjos de Marcelino

Sense més diners per a fitxatges, l’adreça esportiva haurà de configurar la plantilla amb els recursos que hi ha

Els tres desitjos de Marcelino

Més d’un mal de cap dóna el València CF als seus dirigents. La confecció de la plantilla, basat en el Fair Play esportiu, l’eixida de determinats jugadors, el fet que Peter Lim haja decidit no invertir més diners, el futur rendiment de la banqueta, la revaloració dels jugadors de cara a futures vendes (cal recordar que en 2018 el València haurà de fer front al pagament del deute amb els bancs), retornar la il·lusió a l’afeccionat perquè torne a creure en el conjunt blanquinegre… molt per fer.

La veritat és que l’inici de la pretemporada ha sigut il·lusionant. Dues victòries en tres dels partits. En ells s’ha vist un canvi en el joc col·lectiu. S’ha vist un equip més treballat, amb més ganes, il·lusió, que ha deixat la porteria a zero en les dues ocasions en les quals va aconseguir la victòria. Molt resta per fer però Marcelino intenta amb l’actual plantilla traure el màxim rendiment mentre els seus pupils assimilen la seua forma de treballar i entendre el futbol. Quant al tercer partit, Marcelino va assenyalar que “no és tan important el resultat perquè hem pogut veure alguns errors que esmenar que fins al moment no hi havia comes, ens serveix per a fixar l’atenció sobre el prioritari” i afegia que “intentarem ser esta pròxima temporada l’equip recognoscible que tots els afeccionats esperen”.

Quant a la neteja de vestuari que Marcelino pretenia realitzar i l’arribada de fitxatges encara queden coses per dir. De les entrades, a més de la del mateix tècnic, han arribat Simone Zaza, Fabián Orellana, Nemanja Maksimovic (FC Astana), Net (Juventus). A estos cal sumar els jugadors que van tornar de les seues cessions com són Álvaro Negredo, Rubén Vezo, Robert Ibáñez, Vinicius Araújo i Nando. Aquells que van eixir de l’equip Xe, de dues formes diferents per venda Pablo Piatti (Espanyol), Yoel (Eibar), Matthew Ryan (Brighton), Enzo Pérez (River Plate) o per cessió: Tropi (Lorca), Aderlan Santos (Sao Paulo), Zakaria Bakkali (Esportiu), Diego Alves (Flamengo).

Aquells que encara podrien eixir estan Nani, Joao Cancelo, José Gayá, Ezequiel Garay, Álvaro Negredo, Rubén Vezo, Aymen Abdennour, Vinicius Araujo, Álvaro Medrán, Dani Parejo.

La veritat és que l’arribada de fitxatges es complica. Entre els noms que han sonat al llarg d’estos mesos estan Alphonse Arèola, Badelj, Emanuel Mammana, Fornals, Diego Llorente, Raúl Albiol, Camacho, Ghezzal, Mikel Merino… es compliquen per la falta de recursos econòmics del club blanquinegre.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 5 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC
cultura als barris