25n
25N
25N

Les primeres dades de participació es coneixeran a les 14.30 i a les 18.30 hores

Les primeres dades de participació es coneixeran a les 14.30 i a les 18.30 hores
27/04/2019 -

El secretari d’Estat de Comunicació, Miguel Ángel Oliver, i la sotssecretària del Ministeri de l’Interior, Isabel Goicoechea, compareixeran tres vegades al llarg de la jornada electoral de demà per a informar sobre la constitució de les meses electorals i les dades provisionals de participació.

Concretament, la primera roda de premsa tindrà lloc a les 10.30 hores, mitja hora després de l’hora d’obertura dels col·legis electorals a les Illes Canàries, per a donar compte del procés de constitució de les taules de votació i de les possibles incidències que pogueren tindre lloc.

A més, tots dos tornaran a comparéixer a les 14.30 hores per a informar sobre les dades de participació fins a les 14 hores i, de nou, a les 18.30 hores per a informar sobre les dades de participació fins a les 18 hores.

Finalment, la portaveu del Govern, Isabel Celaá, i el ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, iniciaran la roda de premsa per a informar sobre els resultats provisionals de les eleccions a partir de les 22.30 hores, una vegada disposen dels resultats pràcticament definitius “amb un escrutini molt avançat”.

En tot cas, Interior difondrà les dades de constitució de les meses electorals, les dades de participació i els resultats provisionals actualitzats constantment a través de la pàgina web resultados.eleccionesgenerales19.es i a través de l’aplicació per a dispositius mòbils iOS i Android.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − dinou =

museo prehistoria
museo prehistoria