25n
Orgull
Orgull

L’Olleria presenta el Pla de Detecció de la Violència de Gènere finançat per la Diputació de València

[:es ]La diputada del Área de Igualdad, Juventud y Deportes, Isabel García, resalta el papel de los municipios como herramienta necesaria para el cambio socialLa diputada de l’Àrea d’ Igualtat, Joventut i Esports, Isabel García, ressalta el paper dels municipis com a ferramenta necessària per al canvi social

L’Olleria presenta el Pla de Detecció de la Violència de Gènere finançat per la Diputació de València
12/11/2016 -

L’Ajuntament de L’Olleria ha presentat el Pla de Detecció de la Violència de Gènere, un projecte finançat per la Diputació de València a través d’una de les seues campanyes d’ajudes per a programes d’Igualtat. A l’acte ha assistit la diputada de l’Àrea d’Igualtat, Joventut i Esports, Isabel García, qui ha ressaltat el valor que els municipis es comprometen en aquesta matèria, ja que “són l’eina més propera a la ciutadania”.

El pla contempla la creació d’un equip multidisciplinari format per agents socials, educatius, sanitaris i forces de seguretat, que intercanviaran informació i treballaran conjuntament per a combatre la violència de gènere. A més, es llançarà una campanya de cartelleria per a conscienciar la població sobre aquesta matèria. “És una satisfacció veure com l’esforç en Igualtat que s’està fent des de la Diputació de València té el seu reflex en Ajuntaments com el de L’Olleria, encara que és un camp en el qual encara queda molt per fer”, ha assenyalat Isabel García.

El Pla de Detecció de la Violència de Gènere de L’Olleria s’emmarca en les campanyes d’ajudes per a programes d’Igualtat, impulsades per la Diputació de València, en les quals la institució provincial ha invertit un total de 800.000 euros. Una iniciativa que s’ha engegat per primera vegada enguany i que mostra la forta aposta de la Diputació per l’impuls de polítiques d’equitat entre homes i dones en municipis, així com en la lluita contra la violència de gènere.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + cinc =