caixa popular

L'Off Romà presenta al Port de Sagunt el circ de Mumusic Circus

L'Off Romà presenta al Port de Sagunt el circ de Mumusic Circus
11/08/2016 -

L’Off Romà del festival Sagunt a Escena 2016 tanca la seua presència al Port de Sagunt amb l’actuació hui, a les 20.30 hores, al Centre Cívic de la companyia catalana, Mumusic Circus, amb el seu espectacle ‘Amigoo’, creat, dirigit, compost i interpretat per Marçal Calvet i Clara Poch.

‘Amigoo’ és un fragment en les vides d’un home i una dona. Un circ entre dos. Trossets d’intimitat en una travessia gestual i musical cap al fons i sincer de cadascú. Junts teixeixen un món irreal de poesia i complicitat en un cec intent de trencar amb el mite de la soledat com a condició humana en aquest món. Esclaten moments de deliri de desbarat entre balls i acrobàcies que desmantellen el seu propi circ interior.

Circ, dansa, teatre i música en viu en un mateix espectacle

La companyia Mumusic Circus va nàixer de la mà de Marçal Clavet i Clara Poch davant de la seua necessitat de crear espectacles transparents i amb humanitat en què es combinen el circ, la música i el moviment. Des de 2008 han guanyat diferents premis d’àmbit internacional i han actuat per tot Europa, Àsia i Amèrica amb una gran acollida per part de grans i menuts.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + quatre =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018