25n
25N
25N

Localy.es, la primera startup que uneix a negocis locals i consumidors en un mateix punt de trobada

Localy.es, la primera startup que uneix a negocis locals i consumidors en un mateix punt de trobada
15/04/2020 -

Tothom recorda la botiga d’ultramarins del barri on va créixer fa no molts anys, la merceria; la drogueria; la botiga de moda del poble; la sabateria; la ferreteria o la fleca. No obstant això, el xicotet comerç està desapareixent i porta anys lliurant una batalla per a no acabar morint en la riba.

La notícia positiva és que la generació millennial és amant d’aquest tipus de negocis, així com de tot el digital, i des de fa ja uns anys es va començar a notar que era la generació que estava reactivant el consum d’aquests xicotets negocis locals, encara que continuen volent comprar o almenys informar-se per mitjans digitals.

És per aquesta raó que naix Localy.es, una plataforma en la qual els comerços aconseguiran obtindre la visibilitat necessària per a fer créixer el seu negoci i els clients trobaran els productes que busquen i necessiten en un comerç de proximitat, siga com siga la ciutat en la qual visquen o a la qual es desplacen.

Gràcies a aquesta startup els comerços tindran un complement perfecte per a atraure els potencials clients, alhora que aconsegueixen digitalitzar-se.

Cal assenyalar que segons les dades que s’ofereixen des de la Federació Nacional d’Associacions de Treballadors Autònoms cada dia tanquen una mitjana de 30 establiments de barri. “Al tancament de 2019 eren poc més de 779.000 els xicotets comerços a Espanya, uns 10.183 menys que l’any anterior”. Amb la premissa d’ajudar a aquest xicotet comerç naix Localy.es.

”El que tenim clar és que quan vas a una ciutat pots buscar on menjar, però res més. Ara podràs trobar en la teua proximitat qualsevol cosa que necessites” Pedro Redondo, CEO de Localy.es

Les diferents administracions públiques porten temps llançant campanyes de conscienciació ciutadana. L’objectiu? que realitzen les seues compres en el comerç de proximitat. Però la veritat és que la compra online, sense moure’s de casa, s’ha convertit en una de les primeres opcions de compra.

El comerç de proximitat viu una època complicada, condicionada en moltes ocasions, no sols per l’existència de les grans superfícies sinó per l’auge de les compres online. El major repte ara d’un negoci local és la seua digitalització. Els consumidors no tenim al cap als negocis locals perquè estem contínuament impactats en TV, Facebook, Instagram, Linkedin i Google per grans empreses, però ells no són visibles. Per això Localy.es ofereix un espai de visibilitat i alhora un servei de digitalització 1to1 amb la teua coach digital.

”El que ens passa als consumidors és que directament comprem en Amazon per facilitat, des de casa i lliurament en 24h. Però, i si demanem el que volem al negoci de davall de la nostra casa per WhatsApp i l’endemà el recollim nosaltres mateixos? Això és el que hem d’aconseguir que passe!”

Sobre el programa formatiu 1to1 de Localy.es

Dins del programa que Localy.es ha preparat per al comerç local entra la digitalització del negoci; el branding i el desenvolupament de la marca; l’ús de les xarxes socials enfocat a la venda del producte; la utilització d’ influencers com a estratègia; el seguiment del client; el posicionament en els cercadors; desenvolupament i potenciació de la web com a aparador; i la creació d’un circuit de compra.

El servei, que en principi es contracta per un any, posa a la disposició del client un Coach Digital que s’encarregada d’entendre a la perfecció el negoci i els objectius d’aquest.

El programa que Localy.es ofereix a l’empresa aconsegueix que el xicotet comerç estiga en un curt període de temps en el mateix punt de digitalització que el consumidor aconseguint així convertir-se en una de les seues primeres opcions a l’hora de realitzar les compres. Es converteix en una primera opció, ja que els potencials clients disposen d’una plataforma on està aglutinada tota l’oferta i productes que necessiten.

”Parlant amb els clients inicials vam veure que el major problema està en el fet que el consumidor i el negoci local no estan en el mateix punt de digitalització, i era el primer repte a salvar amb ells”

Alta gratis durant març, abril i maig

Des de Localy.es han posat en marxa un sistema d’altes gratuïtes per a tots els negocis locals. Simplement has d’accedir a la web i completar unes senzilles dades perquè el propi equip tècnic de Localy et genere l’alta en la plataforma i tingues un espai més on ser visible. Empreses que malgrat la situació d’estat d’alarma poden obrir o enviar a domicili poden començar a aprofitar ja el servei, i la resta com a l’activitat es reactive.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + 3 =

Valencia activa
bombers
CCCC
bombers
Valencia activa