caixa popular

L'obra "Baix la Mar" tancarà #OutOfTheBox en las Naves

L'obra "Baix la Mar" tancarà #OutOfTheBox en las Naves
17/07/2017 -

El pròxim dissabte 22 de juliol, l’edició estiuenca de programació teatral #OutOfTheBox, que l’Espai Mutant de Las Naves està celebrant durant este mes de juliol, baixarà el teló amb l’obra de Caterva Teatre, «Baix de la mar», una retrat sobre el barri de Natzaret, la seua idiosincràsia i les seues reivindicacions.

L’obra té la mar com a teló de fons i parla del port com a element principal de subsistència i dels murs d’un circuit, el de Fórmula 1, com a fossat que separa unes vides d’unes altres. «Baix de la mar» és “teatre social, quotidià i veraç, un exercici de reflexió i pensament, que presenta tres personatges que circulen per la vida perduts, desorientats, buscant-se i tractant de recuperar el seu treball, el seu barri, la seua infància, la seua vida”, en paraules dels seus creadors.

Caterva Teatre estrenà esta obra en l’última edició del Festival 10 Sentits, i el pròxim dissabte 22 de juliol arriba a Las Naves, a les 21:30, per a clausurar l’edició #OutOfTheBox que durant este mes ha portat al Centre d’Innovació tots els caps de setmana propostes escèniques innovadores, interactives amb el públic i en valencià.

«Baix de la mar» és un retrat profund de l’ànima, les arrels i l’esperit reivindicatiu del barri de Natzaret, així com del seu teixit associatiu, de les conseqüències que ha tingut la ubicació del circuit de Fórmula 1 i la modificació de la seua trama urbana.

La companyia Caterva Teatre nasqué en 2011 i ja l’any passat estrenà a Las Naves «Paciente», obra que girava entorn del tema de la dependència. Ara aposten de nou per un teatre de contingut social i reivindicatiu, que no deixa el públic indiferent i el convida a reflexionar i a prendre partit.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 5 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats