25n
25N
25N

Llíria se suma a la 3a edició de la campanya de recollida de Residus d'Aparells Elèctrics i Electrònics

Aquesta iniciativa de la Generalitat, que rep el nom de ‘RAECCIONA’, tracta d’incentivar el reciclatge d’aquests objectes per la toxicitat d’alguns dels seus materials

Llíria se suma a la 3a edició de la campanya de recollida de Residus d'Aparells Elèctrics i Electrònics
07/04/2021 -

L’Ajuntament de Llíria se suma a la 3a edició de la campanya de recollida de Residus d’Aparells Elèctrics i Electrònics (RAEE). Aquesta iniciativa de la Generalitat Valenciana rep el nom de ‘RAECCIONA’ i compta amb la col·laboració de diferents organitzacions, com a Sistemes Col·lectius de Responsabilitat Ampliada (SCRAP), Ambilamp, Ecoasimelec, Ecofimática, Ecolec, Ecolum, Eco-Raee´s, Ecotic i ERP.

El principal objectiu d’aquesta campanya és conscienciar, tant al col·lectiu de comerciants com al de consumidors, de la necessitat de depositar aquests residus en els punts de venda on van ser adquirits, per a així evitar la contaminació ambiental a causa de la toxicitat d’alguns dels materials dels RAEE’s.

Aquest projecte compta, en la present edició, amb la participació de 250 establiments de venda d’electrodomèstics de la Comunitat, entre els quals es troben sis comerços de Llíria. A més, per a premiar a aquelles persones que realitzen una correcta gestió d’aquests residus, es realitzaran diferents sortejos.

D’una banda, se sortejaran 2 premis de 500 euros entre la clientela dels punts de venda que deposite un RAEE en el seu establiment, canviable en el mateix comerç.

I, d’altra banda, també se sortejaran 16 bons, de 100 euros cadascun, entre els seguidors de la campanya en Facebook i Twitter. Aquests podran ser utilitzats en qualsevol comerç que haja participat en alguna de les tres edicions d’aquesta iniciativa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou − tres =