25n
25N
25N

Llíria reforma la Llar del Jubilat per a millorar la seguretat i accessibilitat de l'edifici

El Consistori invertirà més de 200.000 euros en aquesta actuació

Llíria reforma la Llar del Jubilat per a millorar la seguretat i accessibilitat de l'edifici
16/02/2021 -

L’Ajuntament de Llíria executarà obres en la Llar del Jubilat per a millorar l’accessibilitat de l’edifici i la seua seguretat contra incendis. El projecte, que ascendeix a un total de 202.000 euros, servirà així per a adaptar les instal·lacions a la normativa vigent. Els treballs s’iniciaran al llarg d’aquesta mateixa setmana i el termini d’execució previst per als mateixos serà d’aproximadament tres mesos.

Entre les modificacions previstes es troba la construcció de rampes a la porta d’accés principal o el muntatge d’un ascensor accessible amb tres parades.

Pel que respecta als sistemes de protecció contra incendis, es contempla la instal·lació d’un control de fum, la implementació d’una alarma amb megafonia, o l’increment de la presència d’indicadors de perillositat, com la substitució de les lluminàries d’emergència, col·locació de pilots d’abalisat en els escalons del teatre o de la senyalització pertinent, entre altres.

L’execució del projecte també procedirà a la demolició i substitució d’alguns elements estructurals que es trobaven en un estat de deterioració avançada, com la coberta del teatre i el porxo. La nova, a més d’estar impermeabilitzada, també garantirà una major eficiència energètica en l’edifici.

El regidor de Majors, Joanma Miguel, ha assenyalat que aquesta important inversió de millores en la Llar del Jubilat “contribuirà a garantir la seguretat de totes les seues persones usuàries, tant en el seu ús de local social per als col·lectius de majors com en les activitats culturals que acull en el seu teatre”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − 3 =