25n
25N
25N

L'Ajuntament de Llíria posa en marxa una campanya de conscienciació per a mantindre la ciutat neta

La iniciativa reflecteix també l’esforç que es realitza anualment en la prestació dels serveis de recollida de residus i de neteja

L'Ajuntament de Llíria posa en marxa una campanya de conscienciació per a mantindre la ciutat neta
21/02/2020 -

L’Ajuntament de Llíria, a través de les regidories de Medi Ambient i de Gestió de Residus Sòlids Urbans, ha iniciat una campanya de comunicació per a fer valdre la importància de mantindre una ciutat neta, sostenible i respectuosa amb el medi ambient. Aquesta iniciativa tindrà diferents fases i inclourà la reestructuració informativa dels serveis que actualment s’ofereixen, de manera que siguen fàcilment comprensibles i accessibles per a tots els ciutadans.

En una primera fase, s’ha editat un vídeo que mostra els esforços realitzats pels professionals de la neteja i residus, així com la implicació dels mateixos ciutadans per a mantindre ‘Llíria Neta’. En ell es detallen algunes de les grans xifres del treball realitzat en 2019.

L’any passat, l’Ajuntament va atendre més de 1.400 sol·licituds de recollides d’andròmines a domicili per a recollir 3.300 estris vells. Igualment, es van recollir 294.000 kg d’envasos, 390.000 kg de paper i cartó, 9.818.000 kg de residus no selectius, 1.642.600 kg de poda a domicili, i es van retirar 300.000 kg de residus en abocadors incontrolats.

El vídeo mostra el perfil més humà dels 34 treballadors que fan aquestes tasques de neteja, “als quals volem agrair la seua dedicació diària, amb més 60.000 hores al servei de la ciutadania”, ha assenyalat la regidora de Gestió de RSU, Mª Cruz García. “Tal com mostra l’audiovisual, pese al gran esforç realitzat en 2019, encara es pot fer més, per la qual cosa des de l’Ajuntament tenim el compromís de continuar millorant, alhora que animem als veïns i veïnes a implicar-se en aquestes qüestions”, ha afegit.

“Aquest vídeo serveix també per a presentar la nova imatge que unificarà els diferents serveis de neteja i residus a través del programa Llíria Neta”, ha assenyalat l’edil de Medi Ambient i Neteja Viària, Consuelo Morató.

“En el logotip s’integren tant el nucli urbà de la ciutat com les urbanitzacions, la seua rica naturalesa, zones verdes i un patrimoni cultural únic. A més, el color verd del logo, mostra el compromís municipal amb el medi ambient i amb els Objectius de Desenvolupament en l’Agenda 2030 per a la configuració d’una Llíria més sostenible”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × cinc =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud