25n
25N
25N

Llíria dedica més d'1,5 milions d'euros en 2018 a plans formatius d'ocupació

Els 30 jóvens del programa T’Avalem han sigut els últims a incorporar-se

Llíria dedica més d'1,5 milions d'euros en 2018 a plans formatius d'ocupació
05/06/2018 -

L’edil de Foment Econòmic, Ferran Pina, ha rebut els jóvens i el personal del centre que s’han incorporat a l’últim projecte formatiu impulsat per l’Ajuntament de Llíria, el T’Avalem 2018. Un total de 30 jóvens menors de 30 anys participaran en este programa distribuït en tres tallers: construcció, jardineria i soldadura.

El marc d’actuació d’esta escola taller serà el Parc de Sant Vicent i l’adequació d’alguns dels seus espais, com la zona de servicis. El SERVEF finança este projecte, que té una duració d’un any, amb 600.000 euros.

Però a més, només al 2018 s’invertiran al municipi edetà, amb el suport de la Generalitat, més d’1,5 milions en iniciatives de formació professional per a desocupats.

El passat mes de maig donava començament el projecte Et Formem. Este centre, subvencionat també amb 600.000 euros, prepara igualment a 30 alumnes-treballadors en altres tres tallers formatius. Els seus treballs es centren en la millora d’edificis i espais del Centre Cívic El Prat, així com de les seues zones verdes.

Finalment, cal recordar que altres 25 persones majors de 25 anys integren des del passat mes de desembre el Taller d’Ocupació, amb les especialitats d’obra i jardineria, que treballa en el condicionament d’El Prat.

El regidor Ferran Pina hi ha assenyalat “que mai abans s’havia realitzat en un mateix any a Llíria una inversió tan important en este tipus de programes, que oferixen noves oportunitats d’ocupació a jóvens amb falta d’experiència, parats de llarga duració o en risc d’exclusió social”.

“Estes persones, amb més dificultats d’inserció laboral, troben en estos projectes un treball remunerat al mateix temps que reben formació en una modalitat professional que els pot obrir altres portes en el futur”, ha afegit.

A més, cada taller genera distints llocs de treball per als directors, monitors i personal administratius dels centres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + 2 =

torrent